Kivételes teljesítményű szempillaspirálok! Nézd meg a ranglistámat!

Hölgyeim!

Ma egy teljes újítással érkezem a blogomban! Úgy döntöttem, hogy felkutatom a szempillaspirálok világát, ami végül is a legfontosabb mindenki sminktáskájában. Számos terméket leellenőriztem és leteszteltem, hogy segítsek megtalálni azt, amelyik igazán működik. Nézd meg te is!

Egy nagyon egyszerű szabály alapján választottam ki a szempillaspirálokat. Legyenek hatékonyak, táplálják a szempillákat és legyen tökéletes a keféjük, hogy a felvitelt ne tegyék nehézkessé.

Ezek a szempillaspirálok az én ajánlásaim. Nem fogod megbánni, ha megveszed őket!

Térjünk a lényegre. Tudom, hogy mindenkinek ugyanolyan, vagy hasonló elvárásai vannak egy új szempillaspirállal kapcsolatban, mint nekem. Nem akarok amiatt aggódni, hogy a szempillám ragacsos, csomós, vagy a sminkem teljesen elkenődik pár óra elteltével.

Kiválasztottam 5 terméket, melyek érdekelhetnek, és amit nem fogsz megbánni, ha megvásárolsz.

1. Nanolash szempillaspirál

Kezdjük a személyes kedvencemmel. Ez a Nanolash szempillaspirál. Hadd mondjam el, hogy ez a spirál két változatban is kapható:

Természetesen mindkettőnek hasonló, biztonságos formulája van, amely táplálja a szempillákat, valamint jelentősen meghosszabbítja őket.

Véleményem szerint a Nanolash szempillaspirál egy prémium termék. Lányok! A spirál keféje egyszerűen fantasztikus! Puha szilikonból készült, tökéletes távolságokkal a sörték között, amely gyengéden keféli a szempillákat és egyszerűbbé teszi a termék felvitelét.

A Nanolash szempillaspirál rendkívül sokáig tart. Tudod, hogy én meglehetősen aktív életet élek, azonban egy edzésem után sem vettem észre ”panda szem effektust”. Röviden: mindenkinek ajánlom ezt a terméket. Nem fogsz csalódni benne!

2. Lashcode szempillaspirál

A Lashcode szempillaspirál egy hosszabbító és dúsító spirál, és nincs is panaszom rá. A legnagyobb előnyei közt sorolhatom:

  • a szempillaspirál nem kenődik el egy teljes nap után sem;
  • felvitele rendkívül egyszerű, köszönhetően a megfelelően kialakított szilikon keféjének;
  • számos aktív összetevőket tartalmaz, melyek táplálják a szempillákat a felvitel során.

Bizonyos szempontból ez a szempillaspirál nagyon hasonlít a Nanolash spirálhoz. Ugyanakkor ezt nem teszteltem esős időben, így nem tudom, hogyan teljesít.

3. Clarins Be Long szempillaspirál

A Clarins Be Long szempillaspirál szintén egy olyan termék, amire nem tudok panaszkodni. Hangsúlyozom, hogy a kefe megfelelő kialakítású és eléri a legrövidebb szempillákat is. Ez egy dúsító spirál, és valóban nagyszerű eredményt nyújt ezen a téren. Szintén nagyra értékelem az esztétikailag kellemes csomagolást.

Az egyetlen probléma, amit észrevettem, hogy a nap végére a szempillaspirál lekopik és a szemhéj gyűrődéseibe megáll. Meglehetősen érzékenyek a szemeim, így a szempillaspirál lepergése eléggé zavar.

4. Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes

A következő termék a listámon a Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes. Az első felvitelt követően a szempillaspirál tökéletesen meghosszabbította a szempilláimat. Azt sem észleltem, hogy összeragadtak volna. A termék aránylag hosszantartó, ami nagyon tetszik. Nem szeretek amiatt aggódni, hogy a sminkem elkenődik.

Ahogy az kiderült, a probléma viszont a keféje. Elég fura módon tervezett. Amikor a sarkokban próbálom elérni a szempillákat, nem csak nehéz megfogni a pálcát, de az egész szemhéjam összekenem. Ennek ellenére nem mondhatom, hogy rossz termék lenne vagy nem jó minőségű.

5. Maybelline Great Lash

A Maybelline Great Lash szempillaspirálnak is találtam egy helyet a ranglistámon. A termék meglehetősen népszerű – biztosan találkoztál már vele többször is a drogériákban. Állítólag hosszabbítja a szempillákat és dúsabbá teszi azokat. Ez valóban igaz, de ennek a hatásnak az eléréséhez két réteget kellett felvinnem.

A kefe is elég problémásnak bizonyult. Rövid, és az én leereszkedő szemhéjaimmal óriási kihívás a sarkokban lévő pillákat elérni. Kissé zavart a termékmaradvány is, csupán néhány óra elteltével a felvitelt követően. Egy kicsit jobb tartósságra számítottam.

Válasszuk ki a legjobb szempillaspirált!

Kedves olvasó, a szempillaspirál kiválasztása manapság határtalan. Úgy döntöttem, hogy bemutatom nektek az abszolút kedvenceimet, beleértve részletes előnyeiket és hátrányaikat.

Összefoglalva elmondhatom, hogy a Nanolash szempillaspirál lett az abszolút 1. helyezés nálam. Azt gondolom, ez az a szempillaspirál, amit évek óta keresek. Egyetlen termék sem vált be jobban, és egyetlen sem olyan precíz, mint a Nanolash spirál.

Ugyanakkor a többi termék sem rossz. Ne felejtsd, hogy a szempilláid nyújtják a szemeid számára a legszebb megjelenést. Minél jobban igazítod a szempillaspirált a szükségleteidhez, annál jobb eredményt fogsz elérni vele. Nézd végig a ranglistámat, és válaszd az igényeidnek leginkább megfelelő terméket!

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.