Nanoil Vitamin C Face Serum: Tényleg ez a legjobb? Értékelés

Egy jó arcszérumnak mindenkinél ott a helye a fürdőszobában. Mindig sokat gondolkodom azon, hogy melyiket válasszam, és hosszasan kielemzem az összetevőket. A Nanoil Vitamin C Face Serum-ot már akkor megkedveltem, amikor elolvastam az összetevőlistáját. A C-vitamin legjobb formáját tartalmazza, amit valaha előállítottak! De vajon jól működik a bőrön is? Milyen hatást fejt ki? Olvass tovább, és mindezt Te is megtudod!

Nanoil legjobb c-vitaminos arcszérum

Nanoil Vitamin C Face Serum: Megjelenés, mennyiség és ár

A C-vitaminos szérumomat a www.nanoil.hu oldalán vettem meg néhány más fantasztikus kozmetikummal együtt (azok értékeléseit is megtalálod a blogomon). A szérumot gondosan becsomagolták, és egy szép kis kartondobozban szállították ki, meglehetősen gyorsan. Már akkor éreztem, hogy egy igazi prémium terméket tartok a kezemben. Az üveg nagyon jól néz ki kis cseppentőjével, aminek a vége fabevonatú. Mindez egy nagyon elegáns termékké teszi ezt a szérumot.

A Nanoil-nak nincsen erős szaga, egy 50 ml-es sötét üvegben vehetjük meg a szérumot, melynek köszönhetően minden tulajdonságát képes megőrizni. A C-vitamin teszi szükségessé ezt a tárolási módszert. Elárulom, hogy a legjobb arcszérum üvege 30 ml-t vagy még annyit sem tartalmaz a termékből, szóval a Nanoil széruma sokkal jobb üzlet. A Nanoil C-vitaminos szérum több kiváló minőségű terméket is maga mögött hagy, ha a hatásokról van szó. Emellett úgy gondolom, hogy ezt bárkinek a pénztárcája meg tudja engedni.

Nanoil jó c-vitaminos arcszérum

A Nanoil Vitamin C Face Serum összetevői

A formula megérdemli, hogy jól átgondolva jellemezzük, mivel a C-vitamin legjobb formáját és egy olyan indiai növényi kivonatot tartalmaz, aminek szépségápolási előnyeivel már régóta tisztában vannak. A Nanoil Vitamin C Face Serum mélyen kondicionálja a bőrt a következőknek köszönhetően:

  • C-VITAMIN (ETIL-ASZKORBINSAV): A tiszta C-vitamin egyik legjobb származéka, mely rendkívül erős hatást képes kifejteni a bőrön. Az etil-aszkorbinsav nem oxidálódik, mivel vizes és olajos közegben is stabil. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen fokozza a bőr megjelenését, és nem bomlik le a lipidek vagy a faggyú jelenlétében. Csodákra képes, egyenletesebbé teszi a bőrtónust, elhalványítja a pigmentfoltokat, és kisimítja az arcvonalakat.
  • PUNARNAVA GYÖKÉRKIVONAT: Egy erős antioxidáns, aminek csodálatos képességeit az ájurvéda is sokra becsüli, mely egy hagyományos indiai gyógyászati rendszer. A Punarnava nagyon jótékony hatást fejt ki a bőrön, megvédve a károsodástól, megakadályozva a hiperpigmentáció kialakulását, illetve – a C-vitaminhoz hasonlóan – javítva a bőr tónusát. Öregedésgátló flavonoidokban és növényi szterolokban bővelkedik. Hát nem tökéletes választás az aszkorbinsavhoz?

Nanoil ajánlott c-vitaminos arcszérum

Nanoil Vitamin C Face Serum: első használat és benyomás

A cseppentő mindig egy használathoz megfelelő mennyiségű szérumot tartalmaz. Az üveg egy könnyed terméknek ad otthont, mely nem gélszerű vagy olajos. (Ez számomra is nagy megkönnyebbülés volt, mivel a bőröm nem igazán szereti az olajos dolgokat).

Bőröm egy pillanat alatt beitta. A szérum sima és könnyen használható, nem komedogén, szóval nem halmozódik fel a bőrön. Sosem éreztem zsírosnak vagy ragadósnak, és a sminkemet sem csomósítja össze. Tökéletesen lehet használni smink alatt. Nincsen semmilyen jellegzetes szaga, ami jó dolog, hiszen mint azt valószínűleg te is tudod, a legerősebb illatanyagok szoktak kiváltani mindenféle reakciót.

Mikor először használtam a szérumot, éreztem, hogy az arcom sokkal simább lett. Nagyon király volt. A bőröm rugalmasabbá és kellemesebb tapintásúvá vált. Bőrtónusomat nem javította ki azonnal, de az arcom már rögtön kipihentebbnek és sugárzóbbnak mutatkozott. A Nanoil szérum tökéletes termék a reggeli rutinhoz, de lefekvés előtt is szívesen használom, hogy egy szép, tökéletesen hidratált és friss arcra ébredhessek.

Nanoil legjobbra értékelt c-vitaminos arcszérum

Nanoil Vitamin C Face Serum: Hatások egy hónap után

Mivel tudtam, hogy a szérum a legjobb típusú C-vitamint tartalmazza, nem lepődtem meg túlságosan mesés hatásain. Az etil-aszkorbinsav egy igazi csodaszer. Még alacsony koncentrációban is intenzíven hat, szóval nincsen szükség 15%-os C-vitaminos termékekre, amik kedvezőtlen reakciókat vagy irritációt váltanának ki.

A Nanoil Vitamin C Face Serum elképesztő eredményeket nyújt a kezelés első hónapja alatt, ami meglehetősen gyors, hiszen a legtöbb C-vitaminos termékhez idő és türelem kell, hogy elérjék a kívánt hatásokat. Az aszkorbinsav stabil formájának köszönhetően úgy működik, ahogy egy jó szérumnak kell: simábbá és szebbé teszi az arcot, sugárzó és kipihent hatást keltve. Ráadásul eddig semelyik szérumnak nem sikerült eltüntetnie a szeplőimet. Évek óta megvannak, de most már kevésbé észrevehetőek. Nagyon szeretem! Kíváncsi vagyok, milyen hatása lesz néhány hét múlva. Szerintem teljesen le fog venni a lábamról!

Azonban nem hagyhatok ki egy fontos, de kevésbé ismert tényt. A C-vitamin fokozza a bőr UV-szűrő képességét, csökkentve a sugárzás és az általa előidézett idő előtti öregedés kártékony hatásait. Ez teszi igazán jó nappali szérummá. Ha még nincsen kedvenc arcszérumod, akkor a Nanoil jó eséllyel azzá válik. Több ezer lelkes értékelést lehet róla olvasni a világ minden tájáról. Adj neki egy esélyt, megéri! <3

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük