Photoshop tubusban? Ismerd meg az Erborian CC Krémet

Könnyed, bőrnek megfelelő, tökéletesen fedő és hosszantartó BB vagy CC krémet keresel? Feltételezem még nem találtad meg. Tudom, mert én is sokáig kerestem és nem volt könnyű feladat. Ezért, most jó helyen vagy, mert ma bemutatom az igazi gyémántot. 🙂

A nők imádják ♥

A nők világszerte megőrültek ezért a termékért. Hogy ezt alátámasszam, bizonyítékul veheted, hogy amint megjelent a piacon pár óra alatt el is fogyott! Saját szememmel néztem, ahogy két lány az utolsó Erborian CC Creme tubusért harcol. Én az előző nap vettem meg a sajátom, különben most nem lenne róla poszt.

ERBORIAN CC Crèén is:

  • az alapozó legjobb helyettesítője nyáron;
  • koreai és francia tapasztalatok keveréke;
  • könnyed krém pigmentekkel csillogó bőrért;
  • az összes bőrtípushoz alkalmazkodás.

Erborian még nagyobb népszerűséget is kaphat, mivel a termékekről alkotott pozitív vélemény fénysebességgel terjed. Bár a márkának bőrápoló és smink kozmetikum kollekciója is van, ez a CC Krémèuralja az eladásokat.

Bemutatom a:

CC High Definition Radiance Face Cream Skin Perfector krémet

Világos, színes krém, ami a készítményben lévő kis részecskékkel világosítja a bőrt. Elkészítését az Instagramon és egyéb fejlettebb Photoshop-ban használt szűrők inspirálták. Az Erborian CC High Definition valós életben szépíti a bőrt, szintén percek alatt.

Hogyan működik?

Amikor a termék alkalmazkodik a bőrtípushoz és azonnal elfedi a tökéletlenségeket. A bőr visszanyeri természetes ragyogását és fiatalos megjelenését. Ezenfelül, rugalmasabbá teszi a bőrt és a tápanyagoknak köszönhetően kisimítja a kisebb ráncokat.

Mi van az összetételben?

Koreai hagyományokkal rendelkező CC HD Radiance Face Cream Skin Perfector természetes kivonatokat tartalmaz, mint a Centella Asiatica, amiről azt hiszik, hogy hosszútávon lelassítja az öregedés folyamatát.

Ajánlom-e?

Teljesen. Az Erborian CC Creme HD termékről elolvasható vélemények egyáltalán nem túlzás, mert ez egy csodás kozmetikum. Arcon nem érezhető, ugyanúgy, mint a BB krémek, vagy alapozók, és nyáron is tökéletes, mert a bőr lélegezhet. Mindenek felett hatékony, és elrejti a látható elszíneződéseket és a pírt.

Neked van kedvenc CC krémed? 🙂

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük