Szemhéjfestékek a falon! Jean Michel Basquiat – két elbűvölő Urban Decay paletta

Amint megláttam őket, libabőrös lettem.

Az Urban Decay már jó ideje ismert márka, és alapvetően a legtöbb smink művész, blogger és vlogger elmondása szerint ez a világszínvonal és a smink kozmetikum a legmagasabb polcról származik. A NAKED eye szemhéjfesték paletta ikonikus kollekció. Az Urban Decay smink trendeket állít és a többieket arra kényszeríti, hogy hírhedt utánzatokat készítsen.

Nemrég két új paletta érkezett a piacra és elbűvölően hatottak rám. Tudom, hogy gyerekes a terméket csomagolása alapján megítélni, de ez a csomagolás…a Basquiat festmény utánzata. A paletta nyolc gyönyörű és pótolhatatlan árnyalattal rendelkezik, amelyek színe és pigmentációja meglep. A paletták egy íj a Basquiat felé, az amerikai modern művész felé, aki az új expresszionizmus, a graffiti művész, költő és Andy Warhol közeli barátja. Basquiat munkássága és alakja személyesen közel áll a szívemhez, így amikor megpillantottam az Urban Decay palettáinak csomagolását és színeit, tudtam, hogy kell. Egyelőre az egyiket beszereztem. A dobozt úgy szerkesztették, hogy fel lehet akasztani. A két opció közül a Tenart nevezetű terméket szereztem be. Ez a „színesebb”, vagyis a mély, matt rózsaszín szemhéjfestéktől kezdve a puha és sötétzöld színeken keresztül egészen a türkizkék és a sötétkék árnyalatú változatokat tartalmaz. A paletta egyaránt alkalmas a merész, extravagáns smink és a természetes, figyelem felkeltő nyári smink elkészítésére. A szemhéjfestékek lenyűgözőek, mind a színek és a felvitel, mind pedig a pigmentálás szempontjából. Érdemes megemlíteni, hogy ezek a szemhéjfestékek az Urban Decay pigmentáció-intenzív rendszere által kerültek kifejlesztésre. A színek nemcsak szépek, hanem szuper tartósak is. A zöld-türkíz színeket a Nude 1 árnyalataival kevertem. Mindazon Basquiat rajongói számára, akik ilyen szépséget szeretnének, de nincsen más palettájuk, az Urban Decay Jean Michel Basquiat Gold Griot másik verziót ajánlom. Ebben a színek semlegesek, beleértve a bézs, barna és réz, valamint metál arany és sötét matt tengerész kék árnyalatokat. A második paletta nagyszerű, mert „önellátó”, és minden alkalomra teljes sminket lehet vele készíteni. Nincs más mondandó, mint egy latin közmondás: Ars longa, vita brevis édes 🙂

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük