Interjú és Áttekintés! A Nanoil Retinol Face Serum termékről beszégetünk a barátnőmmel

Szia! A mai poszt egy kissé szokatlan. Lili barátnőm egy nagyon kíváncsi újságíró szerepét tölti be, miközben én megpróbálok kimerítő választ adni a retinollal és a Nanoil Retinol Face Serum készítménnyel kapcsolatban feltett kérdésekre. Mindent megteszünk, hogy megismertessük veletek ezt a csodálatos összetevőt, elmondhassuk annak hatásait és azt, hogy egyesek miért félnek tőle! Megosztom tehát a legjobb retinolos arcápolási termékről szóló – Nanoil Retinol Face Serum – véleményemet is. Kezdjük hát!

A legnépszerűbb kérdések a retinollal kapcsolatban

Lili: Mi az a retinol? Mi a sikerének titka?

A retinol egyszerűen az A-vitamin. A ragyogó tulajdonságoknak köszönhetően számos kozmetikai felhasználási lehetősége van. Ki kell emelni, hogy például a retinolnak VALÓDI ÖREGEDÉSGÁTLÓ HATÁSA van, amely tudományosan bizonyított. A retinol a bőr helyreállításának, simaságának, a ráncok csökkentésének és a felesleges elhalt hámsejtek eltüntetésének a legjobb eszköze.

Lili: Ki használhatja ki a legjobban a ránctalanító képességet a retinolból? Mikor kell ehhez az összetevőhöz nyúlnunk?

Sokan kérdezik, hogy milyen korban kezdhetik el használni a retinolt, és meddig kell tartania a kezelésnek. Kiderült, hogy a kérdésekre nem csak egy válasz adható. Már a fiatalok is használhatják a retinolt, ha például nehézségeik vannak a pattanások elleni küzdelemben. Feltétlenül jó, ha 30 éves kor után bevezetjük viszont. A bőrgyógyászok a retinolt a 35 éves és annál idősebb korosztálynak javasolják. Emlékezzünk csak arra, hogy bőrünket olyan modern veszélyek bombázzák, mint a szennyezés, a szmog, a stressz vagy a gyógyszeres kezelés, ezért néha még a 25 éveseknek is szükségük lehet rá. Hogy őszinte legyek, mindig jó a retinolt használni, és általában a bőröd úgyis jelzi, ha valami nincs rendben.

Lili: Retinolt szeretnék használni. Hogyan kezdjem el?

Biztosan nem szabad túl magas koncentrációban retinolt használni. Ideális esetben egy kis adaggal kell kezdeni, és 3 naponta alkalmazni a terméket – a bőrnek hozzá kell szoknia az A-vitaminhoz. 2 hét múlva lehet emelni a mennyisége, és minden második nap használhatod ezután; az azt következő két hétben pedig már minden este alkalmazhatod. Az adag növelése fokozatosan lehetővé teszi, hogy a legtöbbet tudd kihozni a retinol előnyeiből.

Lili: Olyan sok retinolos krém van. Melyik a legjobb?

Mindenekelőtt felejtsd el a krémeket. Ha retinolra vágysz, és csodálatos eredményekre, akkor egy olyan termékre van szükség, amelyet a bőr rendesen felszív, ahelyett, hogy leülepedne a felületén.

És ezért a retinolban gazdag arcszérum a legjobb választás.Az A vitaminnak csak ez a formája ad maximális hatékonyságot és a kívánt eredményeket.

Lili: Van olyan retinolos arcszérum, amelyet szívesen ajánlasz?

A Nanoil rendelkezik a legjobb retinolszérummal – 100% -ban tiszta retinollal, ami óriási jelentőségű, mert egyes márkák retinoidokat árulnak, amelyek negatívan befolyásolhatják a bőrt, irritálhatják és kiszáríthatják az arcot, nem teljesítik céljukat. A retinoidok rossz hírnevet csinálnak a retinolnak.

Lili: Miért a Nanoil retinolos széruma a legjobb?

Mivel biztonságosan éri el a maximális hatékonyságot, és láthatóan fiatalítja és javítja a bőr állapotát. Ez a termék tökéletesen felszívódik, könnyű, hatékony, ráadásul a retinol optimális adagját tartalmazza, ahhoz hogy feltűnően fokozza az arcbőr egészséges kinézetét.

Körülbelül egy héten belül eltüntette a foltjaimat. A szérum még a kezelés kezdetén is használható minden második napon, és napvédő krémmel kell párosítani, ha reggel alkalmazza az ember – valójában nagyon előnyös a bőr számára, mert a napvédelem az egyik legfontosabb szempont a mindennapi bőrápolásban . A napsugárzás szörnyű folyamatokat indíthat el, amelyet nem lehet megfordítani.

Lili: Összefoglalva: a retinolos arcszérum a legjobb választás, nem pedig a krémek. Az SPF termék elengedhetetlen, és kerülnünk kell a retinoidokat, a tökéletes, optimális, hatékony retinolos arcápolási terméket kell kiválasztanunk.

Pontosan. Csak meg el kell látogatni a www.nanoil.hu weboldalra, és ki kell választani a szérumot a széleskörű ajánlatból. Ez a retinol szabadon kombinálható a bőr puhaságát elősegítő, hidratáló vagy ragyogást biztosító nappali / éjszakai krémekkel, olajokkal és vajakkal, például shea- vagy kakaóvajjal.

Lili: Nagyon jó ezt hallani. Tehát az utolsó kérdésem, és végeztünk is. Mennyit kell fizetünk egy minőségi retinolos arcápolási termékért?

A Nanoil Retinol Face serum terméknek még az ára is biztató. Más hatékony retinol alapú termékekkel összehasonlítva nem drága, ráadásul sokáig kitart. A szérum higiénikus, cseppentő palackban van, és 50 ml-t tartalmaz.

Lili: Azt hiszem, ez minden 🙂

Mit gondolsz erről a blogbejegyzésekről? Ha tetszik az interjú, kérlek, oszd meg velem, és ossz meg még ötleteket új témákról, amelyekről Lilinek kérdeznie kellene tőlem 🙂 Minden jót!

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük