Nyári Bõrápolás Málna Olajjal

Helló, olvasók!

Ma az arcolajokról mesélek.

Sokan nyáron nem használják õket, mert attól tartanak, hogy a bõr még zsírosabb lesz. Hadd bizonyítsam be az ellentétjét. Egy jól kiválasztott olaj ’egyensúlyba hozza a faggyútermelést, de ugyanakkor véd a szennyezõdések és méreganyagok bejutásától.

Málnaolaj ideális arcolaj (nem csak nyáron). Kiváló kozmetikum, ami a hagyományos szérum helyett is használható. Az olaj napvédõként mûködik. Értékes A és E (fiatalság vitaminjaként ismert) vitaminok vannak benne, valamint omega-3 és omega-6 UFA savak. Nyugodtan használj Málna olajat a hajadon, mert jól kezeli a magas porozitású, túlkezelt hajat. Továbbá, mielõtt kimegyünk a partra és napra, védjük meg a hajat azzal, hogy egy kis olajat dörzsölünk a hajvégekbe.

Csodálatos nyári kozmetikum , mert kevés helyet foglal el a táskában. Az olaj arcszérumként, hajkondicionálóként és száraz bõr gyógyírként mûködik. Sok lány napozás után Málna olajat dörzsöl a bõrbe, mert gyengéd, természetes, rugalmasságot biztosít és nem’irritál. Tökéletes keverék a bõr védelmére és fiatalítására.

Én a’hajápolásban nem használok Málna olajat, hanem inkább éjjeli arckrémként. Az olaj csodaként mûködik, különösen a szem alatti bõrön, mert ha– rendszeresen használjuk – serkenti a kollagén és elasztin termelését. Ezenfelül, az Málnaolaj antibakteriális hatású, ezért nagyszerû a fiatal lányok’ bõrére, bár az érett bõr sem panaszkodhat.

Még télen is az Málnaolaj hû társam. Arcmaszkba hozzáadom és a kezeimbe is dörzsölöm, hogy ne érintse fagy. Hiszed vagy sem, csupán néhány csepp a fürdõben csodát mûvel – ’sokszor megmentette a bõröm a kiszáradástól.

Ha jó arcolajat szeretnél, de nem’tudsz választani, kövesd a tanácsom. Az Málnaolaj mesterien ápolja a bõrt és minden életkorban jó..

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük