A Bõröm (Lehet a Tiéd Is) Három Ellensége!

Biztos ismered ezeket a termékeket. Tegnap megígértem magamnak, hogy írok róluk. Most nem a’szépségápoló termékekre gondolok, amelyeket általában a blogon véleményezek. Ma, ’ nézzük meg az étrendünket és annak befolyását a bõrünkre.

Ismerd meg a három bõr ellenségét, akikre oda kell figyelni az étrendünkben. A bõrünk egészsége és szépsége tõlük függ. Ismerd meg a termékeket, amelyeket ’én többé nem használom. A bõröm egyértelmûen jelezte, hogy nem ’tetszik neki.

KÁVÉ

Az én szoros kapcsolatom a kávéval szakítással ért véget. Fiatalként utáltam, majd a késõbbiekben egy közeli kávézóbanészerelmes lettem a lattébe. Most, ’kávé ‘elvonón’vagyok. A házi készítésû kávé alapú arcmaszkok a kedvenceim, de a kávé fogyasztás hatása nem ’annyira elbûvölõ. Egy csésze kávé után a bõröm úgy néz ki, mint egy kialvatlan éjszaka után; pír és sötét karikák a szemeim alatt. Én zöld teára javaslom helyettesíteni a kávét, ami egyébként stimuláló is.

ZSÍR

Tudom, hogy nem úgy nézek ki, de ’szeretem a zsíros kajákat. Sajnos, a szennyezett bõr és a zsíros étel mennyisége és típusa között szoros kapcsolat áll. Sült étel, sós rágcsák – még a szeretett chipsem is – rossz hatással van a bõrömre. Több mitesszer jelenik meg és zsíros a bõröm. Ezért, most inkább a pároltat választom.

TEJTERMÉKEK

Azok, akik tej érzékenyek, biztosan örülnek ennek a megvonásnak. Bár nekem nincs gondom a tejtermékekkel, nem ’fogyasztok túl sokat, mert káros a bõrömre. Az étrendem a bõröm egészségét kell, hogy alátámassza. Mi történt a bõrömmel a tejtermékek fogyasztása után? Irritációk és pattanások az egész arcomon – akármikor vajas kenyeret és sajtot ettem.

A te bõröd is szenved ezektõl e termékektõl?

Lehet, hogy ’a te bõröd valami mást utál?

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük