Tesztelem a Nanoil Heat Protectant Spray-t. Tényleg megvédi a hajat a hőkárosodástól?

Az utóbbi időben sok üzenetet kaptam a hővédelemmel kapcsolatban. Nyilvánvalóan szeretnétek egy kicsit többet tudni azokról a termékekről, amelyek állítólag megvédik a hajat a perzselő hőmérsékletektől.

nanoil heat protectant spray

Teszteltem már néhány olyan terméket, amelyek azt ígérték, hogy megvédik a hajamat a hőkárosodástól, de meglepő módon csak egy bizonyult számomra megfelelőnek, ezért nektek is be szeretném mutatni. De előtte ismertetni szeretnék röviden néhány alapvető dolgot a hővédelemmel kapcsolatban, így remélem megértitek miért is fontos a hővédelem.

Miért van szüksége hővédelemre a hajadnak?

A hajad védelme a magas hőmérséklettel szemben elengedhetetlen, ha nem szeretnéd, hogy a hajad szöszös és túlságosan borzos és durva legyen. Tudom, hogy nevetségesen hangzik, de a hőformázó eszközök a hajad egyik legfőbb ellenségei. Igaz, hogy azért használsz hajvasalót vagy  hajszárítót, hogy mesés frizurákat hozz létre, de akkor mégis miért az ellenségeink? Miért kell ellenségnek tekintenünk a hőt? Egyszerűen fogalmazva, ezek az eszközök segítenek formázni a hajat, másrészt viszont megfosztják a nedvességtől, ami elég tragikus, ha belegondolsz. Hidratálás nélkül a szálak tompák, törékenyek lesznek és ritkulni kezdenek. Hogy mindezt elkerüld nagyon ajánlom a hővédő szerek használatát.

hővédő spray nanoil

Mik a hővédő termékek?

Ezek olyan speciális termékek, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy védőréteget hozzanak létre a haj körül, hogy megakadályozzák, hogy a haj kiszáradjon. Egyszerű, nem igaz? A hővédő spray-eket közvetlenül a hőformázás vagy a haj napfénynek való kitétele előtt kell alkalmazni – igen, a napfény sem kíméli a hajadat. A legkényelmesebb a spray hővédők használata – ezeket lehet a leggyorsabban használni és ezeket a legkönnyebb egyenletesen eloszlatni.

De… válassz bölcsen!

Be kell vallanom, hogy az én esetemben hamar kiderült, hogy a különböző hővédőszerek különböző hatást váltanak ki. Meglepetésemre a felsőkategóriás termékek közül néhány teljesen alkalmatlannak tűnt az én hajamra. Többnyire petyhüdt, lapos hajat és valami furcsa fehér maradványt hagytak maguk után. Megint másoktól a fejbőröm a szokásosnál több faggyút kezdett el termelni, így enyhén szólva hm… rosszul néztem ki. Ezért kerestem folyamatosan valamit, ami elég könnyű ahhoz, hogy legalább a volumenvesztést megakadályozza. Így bukkantam rá a Nanoil Heat Protectant Spray-re. Igazából a fodrászom ajánlotta nekem és rendkívül hálás vagyok neki mert tökéletesen működik..

Minden, amit a Nanoil Heat Protectant Spray-ről tudni kell

Ahogy már láthattad, ez a termék csodákra képes. Ez az egyik legjobb hajápoló termék, amit valaha használtam. A helyi boltokban nem találtam meg, ezért a nanoil.hu oldalról rendeltem meg. Mivel ennek a márkának sok remek szépségápolási terméke van, növényi olajokat és hajolajokat is rendeltem tőlük. Ezenkívül ajánlom  az argán olajjal, keratinnal, selyemmel dúsított hajmaszkokat. Nyugodtan böngéssz a Nanoil kínálatai között – biztosan nem fogsz csalódni.

nanoil hővédő spray

De térjünk vissza a hővédő spray-hez. A Nanoil Heat Protectant Spray könyned és kellemes illatú. Selyemfehérjékket tartalmaz, ezért elősegíti a sima, fényes és szép hajat. A legfontosabb pedig, hogy nem húzza le a hajat. Ehelyett kezelhetőbbé teszi a szálaimat, így könnyebben és gyorsabban tudok különböző frizurákat készíteni. A fodrászom imádja ezt a sprayt, mert megakadályozza a szöszösödést. Megóvja a hajat a magas hőmérséklettől? Persze! Már néhány hónapja használom a Nanoil Heat Protectant Spray-t, hővel formázom a hajam, mint általában és a hajam nem vált törékennyé és nem töredezik. Innen tudom, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray az ígéreteknek megfelelően működik.

Ha ti is napi szinten használjátok ezt a spray-t bátran tudassátok velem. Ölelés minden kedves olvasónak!

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.