Trendi Körömformák és Művészi Irányzatok

Az elmúlt években a manikűr világában igazi forradalom ment végbe. A különböző körömformák és köröm-művészeti trendek mindeni eddig inél előre robbantak. Ugyanazok a szabványos, begyakorolt formák és színek, amelyek korábban uralták a körmöket, ma már a múltba vesztek. Üdvözöljük a lázadó vonalak, erős színek és ragyogó textúrák világát. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a legújabb trendeket és ötleteket amik segíthetik a saját, egyedi stílusod kialakítását.

Köröm Formák

Ovális Köröm

Az ovális forma minden idők egyik klasszikusa. Ez a körömforma meglehetősen hosszú körmökkel működik a legjobban, és nagyon nőies, finom megjelenést kölcsönöz. Különösen előnyös lehet, ha hosszú, vékony ujjaid vannak, mivel optikailag szélesíti azokat.

Szögletes Köröm

A szögletes forma a modern manikűr trendek közé tartozik, és karakteres, fiatalos hatást kelt. A kerületét lekerekített körmöktől eltérően, ezzel a formával a körmök hegyének határozott vonala van. Ez a forma a legjobb, ha rövid körmöket szeretnél viselni, mivel hosszú körmök esetén könnyebben törhetnek.

Köröm-Művészeti Trendek

Metálos Köröm

A metálos körömlakkok egyszerűen nem mennek ki a divatból. Akár arany, ezüst vagy bronz tónusokat választasz, a körmöd mindig elegánsan ragyog majd. A metálos felületek hihetetlen módon vibrálnak a fényben, így minden tekintetet magukra vonzanak.

Áttetsző Művészeti Köröm

Ez az új trend a minimalizmus jegyében született. Az áttetsző alapra rajzolt apróbb, finom minták optikailag felfrissíték a körmöt, miközben mégis visszafogott hatást keltenek. Ideálisak akár a mindennapokban, akár egy elegáns eseményen is.

Géllakk Manikűr

A géllakk manikűr mára már szinte kötelező kellék a körömdivatban. Nem elég, hogy szinte bármilyen formát és színt megvalósíthatsz vele, de a körmöd hetekig tökéletesen ápolt marad, mintha frissen lennél a körömszalonban.

A körömformák és művészeti trendek rohamosan fejlődnek, és izgalmas újításokkal állnak elő. Ez a világ mostanra már annyira színes és változatos, hogy nincs helye a monotonitásnak. Így tehát bárhogy is döntesz, mindig bátran próbálj ki új formákat és színeket, hogy mindig a legfrissebb trendek szerint varázsolhasd a körmödet.

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.