Aura Botanica Kerastase – az én tesztem

Sziasztok, Lányok!

Egy hónapig teszteltem a Kerastase Aura Botanica hajpermetét. Mindent tudok róla;) Ma elmondom, hogyan működik, milyen az illata, és hogy megéri-e az árát. Kezdjük!

Aura Botanica — valóban olyan különleges?

A termék titka a természetes olajokkal és virágvízzel kombinált könnyűsége. Ez az olajnak könnyű formulát biztosít, amely nem tartalmaz alkoholt vagy szilikonokat. A permet illata — kellemes és friss. A Kerastase Aura Botanica narancs illatú és gyengéd diójellegű.

Aura Botanica — mi van a kompozícióban?

A Kerastase Gloss Appeal 3 természetes olajat és egy illóolajat tartalmaz, amely lényegében arra van, hogy javítsa a hangulatod és parfümként működjön. A permet alkalmazása után sok órán át éreztem a hajamon.

A termék összetételében három “hasznos alapanyag található” ezek a természetes avokádó, a kókusz és az argánolaj. Ezek biztosítják a fényességet a hajnak, behatolnak a mélyebb hajszerkezetekbe, gondoskodnak a haj megfelelő hidratációjáról, megvédik azt a sérüléstől és puhítják a hajat a nem megfelelő termékek használata után.

Aura Botanica — hogyan működik?

Az Aura Botanica hajpermetet Gloss Essence névre keresztelték és ez is a fő feladata. Normál vagy enyhén érzékeny hajra van tervezve. Sőt, festett hajra is használható. A termék táplálja a hajat, és megfelelő hidratálási szintet biztosít, valamint megvédi a szálakat a kiszáradástól. Az Aura Botanica nagyon jól ápolja a hajat. Nagyon örültem már az első használat után. Az aromája fantasztikus és javítja a hangulatom. A haj állapotának javulása szinte azonnal látható. Az Aura Botanicát száraz hajra használom, hogy lássam, hogyan működik, és hogy elnehezíti-e a hajam vagy sem. Semmi ilyesmi nem következik be, ellenben a haj rugalmasabb lett, fényessé és könnyebben formázhatóvá vált.

Az Aura Botanica — hogyan regenerálja a hajat?

Itt borul minden — amikor a regenerációról van szó — néhány fújás nem elegendő a haj állapotának teljes javításához. Azt hiszem, a teljes Aura Botanica kollekciót kell használnod, amely samponból, balzsamból és permetből áll, ha sikert szeretnél elérni. A permet többnyire a mindennapi hajformázáshoz való és — ennek köszönhetően tudom, hogy a hajam védett, fényes és sima lehet, szilikon vagy eltömődés nélkül. Viszont az Aura Botanica olaj soha nem fogja helyettesíteni a rendszeres hajolajos kezelést. Érdemes megvásárolni? Őszintén szólva: sokkal inkább egy drágább olajba fektetném a pénzemet, mint egy olcsóbb spray-be, amely csak a haj fényesebbé tételét és felületi védelmét biztosítja.

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük