Szempilla hosszabbító készlet – A népszerű márkák termékeinek rangsorolása

Nemrég úgy döntöttem, hogy ismét tesztelek néhány klassz terméket és készítek nektek egy rangsort. Ezúttal a DIY szempilla hosszabbítást szerettem volna kipróbálni. Ezek a műszempillák a természetes szempillák alá kerülnek fel. Ezáltal sokkal egyszerűbbé válik a felhelyezésük, ami számomra hatalmas plusz. Tényleg így van ez? Több otthoni szempilla hosszabbító szettet is teszteltem már ezzel a módszerrel, és be kell vallanom, hogy számomra nincs jobb. Arra is figyeltem, hogy a népszerű márkák termékei miben különböznek, és melyek működnek a legjobban.

a legjobb készlet barkácsolt szempillahosszabbításhoz

A szempilla hosszabbító szett elengedhetetlen a látványos eredményekhez

Nem titkolom, hogy motivált, hogy megtaláljam a lehető legjobb készletet a DIY szempilla hosszabbításhoz, hiszen elég gyakran használok fürt szempillákat. Nem büszkélkedhetek dús természetes szempillákkal, ami azt jelenti, hogy alternatív megoldásokat kell találnom a sminkelés során. Imádom, ha a pilláim tökéletesen ki vannak emelve, ezért úgy döntöttem, hogy tesztelem a legjobb márkák termékeit, amelyek elég jó kritikákat kapnak.

A rangsoromba a Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit, a Glamnetic Lash Extension Kit, a Lilac St Intro Starter Kit és a KISS márka Falscara Starter Kitje került. Nekik köszönhetően kiderült, hogy a fenomenális szemsmink elkészítése nagyon egyszerű lehet, és még fél órát sem kell ráfordítani.

Szempillahosszabbító kezdő készletek – mik a benyomásaim? Rangsorolás

Úgy döntöttem, hogy összesen legfeljebb 6 terméket tesztelek. Mindegyik szempilla szett, amit választottam, egy top márkától származott, így már az elején arra számítottam, hogy a fürt szempillák minősége enyhén szólva is nagyon jó lesz. Ebben vezéreltek a már kipróbált felhasználók pozitív véleményei is. Végül a benyomásaim nem mindig voltak olyan jók, mint gondoltam, de találtam néhány olyan szettet, amit igazán ajánlhatok nektek.

1. NANOLASH DIY EYELASH EXTENSIONS Starter Kit

Fürt szempillák DIY felhelyezéshez - Kezdő készlet

Az otthoni szempilla hosszabbításhoz való készlet, a Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit nem véletlenül került az első helyre a rangsoromban. Elsőnek landolt a sminkes táskámban, és kiderült, hogy egyik sem nyűgözött le ennyire. Tekintve, hogy nagyon régóta ismerem a márkát, és mindig elégedett voltam a termékekkel, erre számíthattam.

A Nanolash készlet biztosítja:

  • 36 fürt szempillát,
  • egy kötőszalagot,
  • egy pecsételőt,
  • egy eltávolítót,
  • egy applikátor.

A márka készletében található fürt szempillák háromféle hosszúságban – 10, 12 és 14 mm – kaphatók. Ráadásul nyolcféle stílusban kaphatók, így minden nő megtalálhatja a kedvenc formájához illő szempillákat.

Még aznap nekiláttam a felhelyezésüknek, amikor a készlet megérkezett. Kevesebb, mint 10 percig tartott, ami számomra igazi szenzáció volt. Még nagyobb plusz volt, hogy a természetes szempilláimon egy hétig kitartottak a pillák.

2. KISS Falscara Starter Kit

Következő termékként szintén egy általam jól ismert márka szempilla hosszabbító készletének tesztelése mellett döntöttem. A KISS kínálatából a Falscara Starter Kitről beszélek. A Nanolash-hoz képest biztosan kevésbé költséghatékony. Ez azért van, mert csak 10 fürt szempillát tartalmaz. Mivel én általában szemenként 4-5 darabot használok belőlük egy alkalmazás során, a készlet csak egy szempillaspirálra volt elég.

A Kiss készlet a fürt szempillákon kívül a következőket tartalmazza:

  • BOND,
  • SEAL,
  • egy applikátor.

Amellett, hogy a készlet csak 10 szempillaspirált tartalmaz, eltávolítót sem tartalmaz. A szempillaspirálok biztonságos eltávolításához egy másik márka termékét használtam. Ha még nincs ilyen, érdemes beszerezni. Sajnos ez plusz költségekkel jár, ami még gazdaságtalanabbá teszi a Kiss márka szempillaspirál készletét.

Ami magát a felvitelt és a pillák minőségét illeti, egy rossz szót sem tudok e tekintetben mondani. A szempillák elég puhák voltak, és elég hatékonyan sikerült felraknom őket.

3. Glamnetic Lash Extension Kit

A következő csináld magad szempilla hosszabbító készlet a rangsoromban a Glamnetic Lash Extension Kit. Akárcsak a Nanolash, nemcsak fürt szempillákat, egy sealert és egy applikátort tartalmaz, hanem egy eltávolítót és egy ragasztót is. Ráadásul különböző stílusú szempillák közül választhatsz, így a készletet a szépségtípusodhoz és a kívánt eredményhez igazíthatod.

A Glamnetic esetében a szempilláknak 5 napig kell kitartaniuk. Az én esetemben kicsit rövidebb volt, de ez lehet, hogy azért van, mert nem ápoltam őket megfelelően. Általános benyomásaim a készlet tartalmáról és a szempillák alkalmazásáról elég jók.

Sajnos a készlet nem hibátlan. A vele járó fürt szempillák nem tűnnek prémium terméknek, ahogy azt más felhasználók is megjegyezték. Ennek eredményeképpen a velük elérhető hatás messze nem természetes.

4. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Ezúttal az Invisi-Lash Kit-et teszteltem, egy DIY szempilla hosszabbító készletet, amit a Tatti Lashes márka vett fel a kínálatába. Különböző stílusú szempillák kaphatók benne. Összesen 7 darab, így bőven van miből válogatni. Engem az Au Natural szempillák csábítottak el. A gyártó weboldalán találtam egy információt, miszerint finom hatást keltenek, és valóban így is lett. Nagyon jól éreztem magam a viselésükben.

A Tatti szempillakészletet fürt szempillákkal lehet megvásárolni fekete vagy átlátszó csíkon. Én mindig a feketét választom. A kezdő készlet ezen felül tartalmaz:

  • Invisi-Lash Bond,
  • Ragasztó,
  • egy kis rózsaszín kefe,
  • egy rózsaszín applikátor.

A csomók felvitele számomra nagyon kellemes volt. Ráadásul egy kezdőcsomag 7 felvitelre volt elég, így az ára mindenképpen indokolt volt. Bevallom azonban, hogy a KISS termékcsalád Falscara Starter Kitjéhez hasonlóan számomra a problémát az eltávolító hiánya jelentette.

5. Lilac St Intro Starter Kit

A következő a rangsorban a híres Lilac St márka szempilla készlete. Az Intro Starter Kit nevet viseli. Összesen 30 fürt szempillát tartalmaz, ami hasonló mennyiség, mint a Nanolash szettje. Hasonlóképpen háromféle hosszúságban – 10, 12 és 14 mm-es – kaphatók.

Ezen kívül a készlet tartalmazza a következőket:

  • Lila szempilla ragasztó átlátszó színben,
  • Crystal Coat,
  • Lilac szempilla applikátor.

A Lilac St szempillák nagyon puhák és vékony csíkon érkeznek, így a felhelyezés teljesen problémamentes lehet. Az én esetemben azonban nem ment olyan jól és kicsit tovább tartott. Ennek ellenére elégedett voltam velük. Főleg, hogy a természetes szempilláimon teljes 5 napig megmaradtak. Nem lep meg, hogy ennyi pozitív véleményt kaptak.

6. Lashify Starter Kit

Szerettem volna különböző árkategóriájú DIY szempillákat tesztelni, így végül a Lashify készletet próbáltam ki. Sokkal magasabb árban vannak, mint az előző termékek, így az elvárásaim is nagyon magasak voltak velük szemben.

Valóban, a Lashify fürt szempillák nagyon szépek és puhák, így nagyon könnyű és gyors a felvitelük, és kényelmes a viselésük. Azt is mondhatnánk, hogy megtévesztően hasonlítanak az igazi szempillákra.

Az én szempilláimon 5 napig kitartottak, így ebből a szempontból mindenképpen ajánlom őket. Másrészt a teljes szett csak 10 tincset tartalmaz, ami a kiváló minőségük ellenére számomra még mindig túl drága.

Melyik DIY szempilla tette rám a legjobb benyomást? A rangsor összefoglalása

Ahogy már észrevehetted, mindegyik készlet számos előnnyel rendelkezett. Sajnos néhány márka esetében jelentős hátrányokat is észrevettem. Többek között az eltávolító hiányáról beszélek.

Az összes termék tesztelése után úgy találtam, hogy a Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit a legjobb szempilla készlet jelenleg. Mind a múszempillák, mind a benne található összes termék kiváló minőségű. Az ára is nagyon vonzó. Természetesen ez az én szubjektív véleményem. 

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.