Nanolash Cluster szempillák – DIY Eyelash Extensions – Imádom ezt a terméket!

A szempilláim elég sokat kibírtak az elmúlt évek során. Szempilla hosszabbítás, laminálás és egyéb szépségápolási kezelések, hogy hosszabbak és dúsabbak legyenek. Nemrég úgy döntöttem, hogy a szempilláimnak szünetet kell tartaniuk ezektől a kezelésektől. Azonban egyszerűen muszáj volt kipróbálnom a Nanolash új fürtszempilláit – DIY Lash Extensions!

DIY Eyelash Extensions

Ezeket az otthoni barkácsolásra szánt fürtszempillákat “innovációnak” nevezik. Valójában ez az egyik első ilyen jellegű termék, amely megjelent a piacon. 10 perc alatt elkészíthetem a saját műszempilla hosszabbításomat? Anélkül, hogy közben megterhelném a természetes szempilláimat? Nem tudnék éjjel aludni, ha nem nézném meg!

DIY Eyelash Extensions – újdonság a Nanolash-tól

DIY Eyelash Extensions eddig nem tűnt lehetségesnek. Azonban, ahogy említettem, a szempilláimnak szükségük volt arra, hogy regenerálódjanak az előzetek kezelésekből, mivel kezdtem észrevenni, hogy ritkulni kezdtek. Hozzászoktam a műszempillákhoz, de a levételük nehéz volt. Ezért elkezdtem az online kutatást más módszerek után, hogy hosszabbá tegyem a szempilláimat, és rábukkantam a Nanolash DIY Eyelash Extensions-re.

Megnéztem néhány véleményt, visszajelzést és a gyártó ígéreteit. Ezek nagyjából így hangzottak:

“A szempilla hosszabbítás 10 perc alatt kész!”

“Egyetlen alkalmazás hatása akár 5 napig is kitart!”

“Ezek a cluster szempillák ultrakönnyű anyagból készülnek és kényelmes viseletük!”

Nem titkolhatom, hogy ez arra ösztönzött, hogy kipróbáljam őket. Miután meglátogattam a Nanolash weboldalát, észrevettem, hogy vagy egy csomag fürtszempillát, vagy egy egész készletet kaphatsz az egyszerű otthoni műszempilla hosszabbításhoz. A készlet 36 fürtszempillát tartalmaz 3 különböző hosszúságban: 10, 12 és 14 mm, és 8 stílusban választható. A készlet viszont további kiegészítőket tartalmaz, mint például:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • speciális csipesz;
  • Nanolash sealer.

Nekem már mindezek a termékek megvoltak a sminkes táskámban, így csak a cluster szempillákat vettem meg.

szempilla hosszabbito

Első benyomásaim a DIY Eyelash Extensions-ről.

Néhány nap múlva megérkezett a csomag a DIY Eyelash Extensions-el. Az első benyomásaim rendkívül pozitívak voltak. Ezek az otthoni alkalmazásra szánt műszempillák puhák, könnyűek, és egy vékony fekete csíkon érkeztek. A sörték tökéletesen utánozták a természetes szempillákat, így rögtön nekiláttam a felhelyezésnek!

Hogyan alkalmaztam a Nanolash fürtszempillákat egyedül?

A Nanolash fürtszempillákkal történő szempillahosszabbítás állítólag mindössze 10 percet vett igénybe. Nos, lássunk hozzá! Az első lépés az volt, hogy megtisztítottam a szempillákat a sminkmaradványoktól és megszárítottam őket. Ezután követtem az utasításokat:

Vékony rétegben felvittem a bonder-t az egész szempillára;

  • Megvártam, amíg teljesen ragacsossá válik;
  • Megfogtam a fürtöt és felvittem a szempilláim alá, kb. 1 mm-re a szempillavonaltól;
  • Az utolsó szempillákat bevontam a sealer-el.

Valójában az egész folyamat nem tartott tovább 10 percnél.

szempilla hosszabbito

Alkalmazásonként 5 fürtöt használtam, hogy elérjem az orosz volumen hatást. Minden gyorsan és simán ment.

Megerősíthetem a Nanolash fürtszempillák tartósságát?

A gyártó kijelenti, hogy az otthoni használatra szánt fürtszempillák akár 5 napig is kitartanak. Pénteken alkalmaztam őket, és a következő pénteken még mindig épek voltak. Tény, hogy igyekeztem megfelelően ápolni őket. Próbáltam a hátamon aludni, és kerültem az olajos kozmetikumokat. Véleményem szerint ennek jelentős hatása volt, és lehetővé tette, hogy a szempilláim 7 napig kitartsanak!

Magamtól levettem őket, hogy megnézzem, újra használhatom-e őket. Az eltávolító alkalmazása után a ragasztó minden maradványa eltűnt, és a műszempillák nem deformálódtak. Úgy tűnik tehát, hogy a DIY Eyelash Extensions-t könnyedén újra fel lehet használni!

DIY Eyelash Extensions a Nanolash-tól – a véleményem

A DIY Eyelash Extensions számomra az egyik legjobb megoldás volt. Ezeket a fürtszempillákat könnyedén felhelyezheted magad otthon, a természetes szempilláid alá, kb. 1 mm-re a szempillasortól. Ennek eredményeként nem terhelik túl a természetes szempilláidat.

Ami engem illet, ez egy prémium termék, amely rendkívüli precizitással és gondossággal készült. A felvitel valójában 10 percet vesz igénybe, és tovább tart, mint ahogyan azt a Nanolash márka állítja. Nem bántam meg ezt a vásárlást, és mindenkinek ajánlom a DIY Eyelash Extensions-t!

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.