L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream – Értékelés

Sziasztok, Lányok!

Tudom, hogy sokan érdeklődnek az olajos hajápolás iránt (hajolajzás, ahogy néhányan hívják az eljárást), és szeretnék tudni, hogy mely olajokat érdemes megvásárolni. A drogériákban lévő olajok hasznosak? Mi a hatásuk, ha alkalmazzuk őket?

Sokan félnek az olajok zsíros formulájától, ami miatt nagyon óvatosan közelítenek ehhez a technikához. Valóban kényelmesebb az olaj hozzáadása maszkhoz vagy balzsamhoz, és valóban finom ápolást biztosít, és védelmet nyújt a hajnak. Sajnos, ez soha nem fogja helyettesíteni a teljes olajos hajkezelést, amely magában foglalja a fejbőr ápolását is.

Ennek fényében, ha mindennapi hajápolásról van szó, javasoljuk néhány csepp olaj hozzáadását egy kondicionálóhoz. Azonban legalább hetente egyszer végezzük el a teljes olajozást, vagyis természetes olajat kell alkalmazni a hajra és a fejbőrre is. Ezt az „olajmaszkot” egy óra múlva kell eltávolítani, vagy egy éjszakán át kell hagyni, reggel hajat mosni.

Azt is tudom, hogy szokták az olajokat keverni balzsamokkal, ezért most egy viszonylag szokatlan terméket fogok értékelni, amely nem más, mint a L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream. Ez a termék a L’Oreal hajápoló sorozatához tartozik. Nos, ha a hajmosás után azonnal olajat kell alkalmaznunk, talán jobb, ha speciális, ápoló krém formájában használjuk? Hogyan szolgálja ez a szálakat? Az olajos hajkrém nyer egy természetes olajjal kevert rendszeres kondicionálóval szemben?

A gyártó állításainak megfelelően The Magical Power of Essential Oil Hair Cream táplálja a hajat, könnyűvé teszi, finomítja a szálakat, és ragyogással ajándékozza meg azokat. Ennek következtében a haj várhatóan lágy lesz, táplált és védve lesz a további károktól.

A L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream illata kellemes és hat természetes olajat tartalmaz, amelyek a következők: kamilla, napraforgó, lenmag, lótuszvirág, rózsa és tahitian gardenia olaj.

Valamennyi fent említett olaj tökéletes kezelést biztosít a hajnak, így javítja a megjelenését és regenerálja azt, ha sérült. A napraforgó olaj táplálja a hajat, a kamillaolaj és a lótuszvirág enyhíti a viszketést és puhaságot biztosar, a lenmag és a rózsaolaj hidratálja és kondicionálja a szálakat. Minden olaj esszenciális zsírsavakkal látja el a szálakat és védi a hajat a nap, a fagy, a toxinok és a magas hőmérséklet ellen.

Hogyan segített a hajamon a L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream ?

El kell ismernem, hogy ezzel a termékkel kapcsolatban meglehetősen szkeptikus voltam, mert én a hagyományos olajozás rajongója vagyok, és úgy gondolom, hogy semmi sem helyettesítheti a közvetlenül a fejbőrre és az egész hajra alkalmazott természetes olajokat. A L’Oreal Paris Essential Oil Hair Cream termékén azonban meglepődtem. Természetesen soha nem hagyom abba olyan professzionális termék használatát, mint a szeretett Nanoil , de hajmosás után alkalmazandó kondicionálóként – biztos vagyok benne, hogy ez a L’Oreal termék túlmutat sok hajbalzsamon. Az Essential Oil Hair Cream egy másik előnye az a tény, hogy a formulája nem zsíros, és valóban nem terheli túl a hajat. Attól tartottam, hogy a hajmosás után a hajam nehéz és lapos lesz, de valójában tele volt ragyogással, puha és sima lett. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a termék durva, alacsony porozitású hajra fog-e működni, de a L’Oreal szerint az Essential Oil Hair Cream minden hajtípushoz ajánlott.

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük