Kevesebb mint 30 perc alatt átalakítottam a szempilIáim kinézetét. Mit értem el a Nanolash Lift Kit segítségével?

Kedves olvasók!

Hozzám hasonlóan ti is mindig a gyönyörű és egészséges szempillákról álmodtatok? Ha így van, akkor a mai posztom éppen nektek szól! Szeretném bemutatni a fantasztikus és abszolút innovatív Nanolash Lash Lift Kit-et. Ez a termék nagyon hamar felkeltette érdeklődésemet, és több ezer pozitív online értékelést kapott. Valószínű nem lepődtök meg azon, miért akartam letesztelni.

nanolash lash lift kit

Kezdjük a Nanolash Lash Lift Kit-tel – mit kell tudni erről a termékről?

Mielőtt rátérnék a hatásaira, felvitelre és egyéb technikai részletekre, szeretnék kicsit többet mondani neked a Nanolash szempilla lifting szettről. Ha a kezdetektől követed a blogomat, akkor valószínű észrevetted, hogy nem ez az egyetlen termék ettől a márkától, amit bemutattam itt.

Korábban már leteszteltem a szempillaspirált és más termékeket is. Mindig elégedett voltam a minőségükkel és a hatékony teljesítményükkel. Az utóbbi időben kipróbáltam a Nanolash Lift Kit-et, ami szintén nem okozott csalódást.

Ez egy otthoni szett a szempilla lamináláshoz. Jól hallod! A gyártó egyértelműen állítja, hogy ezzel a szettel pontosan ugyanolyan eredményt érhetsz el, mint a szépségszalonban. Sőt mi több, azt is merészen kijelenti, hogy a szempilla lifting hatása akár 8 hétig is eltarthat, különösen a jó állapotban lévő szempillákon.

Az én szempilláim jól ápoltak. Nincs problémám kihullással vagy látható gyengeséggel. Ugyanakkor nem vagyok elégedett a hosszukkal és vastagságukkal. Ezért próbáltam ki a Nanolash Lash Lift Kit-et.

Szempilla emelő és lamináló készlet nanolash

Nézd meg, mi a véleményem a Nanolash Lash Lift Kit-ről – első benyomások

Kezdjük azzal, hogy a Nanolash, mint mindig, lenyűgöz a csomagolásával. Ennek a márkánál az esztétikája már a védjegyévé vált. Arra sem panaszkodhatok, ami benne található. 3 szempilla lamináló termék, 3 pár szilikon rúd – 3 méreteben -, Lash Lift Glue a rudak rögzítéséhez, valamint egyéb tartozékok.

Azt vettem észre, hogy:

  • minden egyes formula egy 0,5 milliliteres tasakban található;
  • minden termékből 10 tasakot kapsz;
  • a ragasztó egy 5 milliliteres tubusban érkezik.

Mit jelent ez a gyakorlatban? A Nanolash Lift Kit lehetővé teszi, hogy akár 10 otthoni szempilla laminálást is elvégezz. Ez nekem hatalmas megtakarítást jelent – nem csak időben, de pénzben is.

Azt is kihangsúlyozom, hogy a termékek címkéje olyan összetevőket is említ, mint a kókusz olaj, szőlőmag olaj és abesszin olaj. Ezek rendkívüli hatással vannak a szempillák állapotának helyreállítására és javítására. Itt nem számít, milyen állapotban vannak a szempillák. A laminálást elvégezve mindent megkapnak, amire szükségük van, hogy felépítsék a szerkezetükben lévő hiányosságokat.

Itt az idő a cselekvésre – hogyan végeztem el otthon a laminálást?

Nem tagadom, hogy ezelőtt még sosem lamináltam otthon a szempilláimat. Ez volt az első ilyen tapasztalatom, de a szettben található használati utasítás egyszerű és világos. Elő kell készítened a szempilláidat:

  • tisztítsd meg őket a termékmaradványoktól;
  • a szem tapaszokat használva válaszd szét a felső szempillákat az alsóktól;
  • rögzítsd a szilikon rudakat a ragasztóval, amilyen közel csak tudod a szempilla vonalához.

Aztán fogtam az applikátort és elkezdtem az első termék felvitelét. A szempillákat a tövektől a végek felé keféltem, így azok ráragadtak a rudakra. Vártam 10 percet és lemostam a terméket. Ezt a műveletet megismételtem a másik két termékkel is.

otthoni szempilla laminálás nanolash

És az eredmény? WOW! Miután lehúztam a rudakat, felismerhetetlenek voltam a szempilláim. Hosszúnak és láthatóan íveltnek néztek ki. Sőt mi több, azt is észrevettem, hogy visszanyerték ellenálló képességüket és lágyságukat. Egy szóval, rendkívül elégedett voltam.

Nanolash Lash Lift Kit – megéri?

Ha szeretnéd megfelelően újjáéleszteni a szempilláidat, akkor a Nanolash Lash Lift Kit remekül működni fog. Ez az otthoni szempilla lamináló és lifting szett egy elengedhetetlen termék. A hatás több mint 8 hétig tartott, valamint a szempillák olyan puhák lettek, amiről csak álmodhattam.

Mit is mondhatnék… ki kell próbálnod a Nanolash Lash Lift Kit-et, hogy megtudd!

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.