Go Go Power Rangers! GlamGlow Új Arcmaszkja

Sziasztok, lányok!

Szeretem, amikor a kozmetikai márkák népszerû dizájnerekkel, grafikusokkal és egyéb mûvészekkel együttmûködnek. Ez mindig valami érdekeset és teljesen újat eredményez. Ezért örömmel hallottam, hogy a GlamGlow új arcmaszkja nemsokára a boltokban lesz és ráadásul “Power Rangers” film inspirálta.

GlamGlow új arcmaszkja

Alig várom! Következik a teszt és az eredmény úgy tûnik nagyon jó. A GlamGlow Power Ranger GravityMud Treatment remek tulajdonságokkal bûvöl el és nagyon dekoratív. Az egyik zöld tubusban van, ami Rita Repulsat jelképez, míg a másiknak a színe Goldarra utal —ez a maszk fekete és arany tubusban van. Nem vagyok biztos, hogy miért használja a GlamGlow a rossz alakokat. Lehet, az arcmaszk típusa erre szeretne utalni — kerülj le.

Hogyan mûködik a hámlasztó arcmaszk?

Ezernyi terméket használtam, és mind tetszett. A hámlasztó maszk egy olyan réteget képez az arcon, mely megkeményedik, és azt le kell szedni. A maszkkal együtt lekerülnek a szennyezõdések, faggyú, elhalt hámsejtek és minden kosz a pórusokból. Nem szabad vastag rétegben felvinni, mert azt még le is kell húzni az arcról vagy lemosni. A GlamGlow Power Ranger GravityMud Treatment arcmaszk könnyed formulájú és ragyogó részecskéi vannak. Az interneten található videókból menõnek tûnik. De milyen lesz valójában? Meglátjuk.

Még egy GlamGlow “varázslatos” arcmaszk

Nem az elsõ alkalommal történt meg, hogy a GlamGlow rajzfilm inspirálta kozmetikumot dob ki a piacra. Korábban a Sonic játék és rajzfilm karaktere inspirált egy arcmaszkot. Ez a kozmetikum a Power Ranger GravityMud Treatment termékhez hasonlóan mûködik, azzal a különbséggel, hogy — a színe a sün kék szõrméjére ütött. Még nem volt alkalmam tesztelni. Lehet ti használtátok már? Ha igen, írjátok meg, mert tényleg kíváncsi vagyok.

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük