Három szempilla típus, egy szempillaspirál. A Lashcode szigorú tesztje

Helló, Lányok!

Ma egy igazi csemegét hoztam a számotokra, mert ehhez a bejegyzéshez segítségül hívtam a néhány nőtársamat is. Ők pedig nem mások, mint a nővérem és édesanyám, akikkel közösen leszteltük a Lashcode szempillaspirált. Megosztották a benyomásaikat és elmondták ők is, hogy a szempilláikkal egy hónapon belül mi történt. Onnan jött az elképzelés, hogy mindannyiunknak különböző típusú szempilláink vannak, és az értékelésemben teljesen objektív szerettem volna lenni. Nyilvánvaló, hogy a különböző kozmetikumok másképpen hatnak nekem, mint neked. Kíváncsi voltam, hogy vajon mindannyiunknak beválik-e majd a termék, hogy a Lashcode vajon hogyan hat majd a különböző szempillákra, és hogy mindannyiunknak tetszett-e az applikátor.

Jó szempillaspirál Lashcode

Mint korábban mondtam, egy hónapig teszteltük a Lashcode szempillaspirált. És ahogy ezt már említettem, mindegyikünknek különböző típusú szempillái vannak:

  • az enyém nagyon hosszú, de sajnos nagyon vékony és ritkás, így a szempillaspirál megvásárlásával arra számítok, hogy a szempilla szálak vastagabbak és határozottabbak lesznek.
  • a nővéremé vastag és sűrű (féltékeny is vagyok rá), de rövid és meglehetősen egyenes (ezt nem irigylem tőle), így azt várta, hogy a szempillaspirál meghosszabbítsa és szépen ívelje a szempilláit
  • anyukám olyan szempillákkal rendelkezik, amit viccesen csak “hófehérkének” nevezünk, mert rendkívül halványak a végeknél; törékenyek és hullanak, amikor lemossa a sminket; édesanyám szempillái elvesztették a rugalmasságukat is. Arra vágyott, hogy egy szempillaspirál finoman kezelje a szempilláit, és a legjobb lenne, ha a termék kondicionálná a szempillákat.

Mindannyiunknak van saját kedvenc szempillaspirálja (különböző termékek). Mindhároman azon tűnődtünk, vajon a Lashcode az a szempillaspirál, ami alkalmas lenne mindannyiunknak, mivel:

  • az ecset csodálatos, megkönnyíti a szabad alkalmazást
  • a formula bársonyos és púderszerű, amely lehetővé teszi a szempillák volumenének és vastagságának megalapozását az alkalmazott rétegek számától függően
  • kiváló minőségű kondicionáló anyagokat tartalmaz, melynek köszönhetően a szempillaspirál nemcsak a szempillákat védi, hanem a szálakat regenerálja is.

Nagyszerű szempillaspirál Lashcode

A tesóm, az édesanyám és én egy hónapig használtuk a Lashcode szempillaspirált, ezért sokat tudunk mondani a termékről.

Lashcode szempillaspirál – smink

Valójában a szempillaspirál fedési képessége a legfontosabb kérdése. A többi, ami a tartósság, a szín és a lemoshatóság másodrendű szempontok. Személy szerint én tényleg megdöbbentem a Lashcode-on. A spirál nagyon jó, pontos és eléri az összes szempillát. Nem nehéz a szempilla gyökerekhez való mozgatása, és ennek köszönhetően a szempilláim egyenletesen vannak bevonva. A megnövekedett volumen ugye attól függ, hogy mennyi az alkalmazott rétegek száma. Több időt kell fordítanom a szempillaspirálozásra, mint a tesómnak, de már hozzászoktam ehhez. A Lashcode nem ragasztja össze a szempillákat, és nem hagy csomókat a felületükön. Ehelyett már az első alkalmazás meghosszabbítja a szempillákat és finoman göndöríti őket, ami lehetővé teszi, hogy viselője mindig káprázatos pillantásokat ejtsen. Mindhárman észrevettük, hogy a szempilláink sokat nyertek a Lashcode-dal; vastagabb, hosszabb és szebb pilláink lettek. A sminkeltávolítás sem jelentett problémát.

Lashcode szempillaspirál – ápolás

Kétségtelen, hogy a Lashcode titka az általa biztosított ápoló hatás. Ez a tápláló anyagok ereje, ami azonnal levett minket a lábunkról. Egy szempillaspirál, ami nem csak szépen bevonja a szempillákat, hanem regenerál és egészségessé és hosszúvá varázsolja őket – ez igazi újdonság! Kezdetben nem gondoltam, hogy ez a hatás látható lesz majd, de miután észrevettem, hogy az édesanyám szempillái szépülnek, és egyre tápláltabbá és rugalmasabbá válnak – elkezdtem hinni a Lashcode csodájában. Ez a szempillaspirál tényleg gondoskodik a szempillák állapotáról … vagy inkább a szempillák egészségi állapotáról, hogy úgy mondjam.

Szempillaspirál Lashcode

Lashcode szempillaspirál – eltarthatóság, élettartam

Mindhármunk egyhangúlag egyetért abban, hogy ez a szempillaspirál valóban hosszú élettartamú. Sok órán át érintetlen marad a szempillákon, nem potyog le, és nem hagy foltokat még akkor sem, ha a páratartalom eléri a kritikus szintet, vagy amikor esik az eső. Ráadásul a szempillaspirál nagyon jó formulával rendelkezik, amely nem változik, legalábbis egy hónapon belül nem láttunk változást. A szempillaspirál friss marad, nem szárad ki. Még az applikátor sincs bevonva szempillaspirálmaradékokkal, amelyek a termék „lerakódását” okozhatják a sörték között.

Nos, mit tudnék még írni? Valószínűleg ezt:

Gratulálunk a Lashcode-nak! Jó úton haladtok, hogy a nők kedvenceivé váljatok!

Több információ: www.lashcode.hu

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük