A Nanobrow Szemöldökszérum 8 Kötelező Ismerete

Miért kerestem fel a szemöldök szérumot? Régebben a lehető legvékonyabb szemöldököm volt, ami valaha létezett. A félig állandó smink (amitől félek) tűnt az egyetlen megmentő anyag. Elkezdtem használni a Nanobrow-t, és… vártam mi történik! : P

Nanobrow

Néhány megjegyzés elolvasása után megvettem a Nanobrow-t. Néhány blogon átfutottam, és pár barátnőmet megkérdeztem. Kiderült, hogy a Nanobrow a leghatékonyabb és legeredményesebb szemöldökjavító.

Online vettem meg és azonnal elkezdtem a kezelést (jó, nem azonnal, lefekvés előtt alkalmaztam először). Ennek oka az, hogy a gyártó javaslata szerint a Nanobrow alvás előtt (a smink eltávolítása után) alkalmazandó, hogy a termék alvás közben működjön.

A félelem – amelyet a korábbi szemöldöknövelő szerekkel való rossz tapasztalatom okozott – megalapozatlannak bizonyultak. Ennek a szérumnak az első alkalmazása teljesen könnyű volt. Amikor a Nanobrow-ról van szó, egyszerűen kihúztam az applikátorkefét, intuitív módon és könnyedén eloszlattam a szérumot és ennyi.

Mikor jelentek meg az első hatások?

Óvatosan figyeltem a szemöldökömet, és néhány nap után láttam, hogy fényesebb, erősebb és rugalmasabb lett. A második hét körül kezdtem észrevenni a „jelentős” hatást, de lehetetlen megadni a pontos időt – a szemöldök fokozatosan egyre teljesebbé, sötétebbé és vastagabbá vált. Ma léptem a negyedik hétbe. Nem érzem, hogy szem sminket kellene alkalmaznom, mert mesésnek látom. Számomra ez tényleg megéri!

Nem foglak meggyőzni arról, hogy a Nanobrow érdemes termék. Ehelyett felsorolom az előnyöket. Sokról lehet beszámolni. Úgy döntöttem, hogy a Nanobrow nyolc előnyeit ismertetem. Olvass tovább!

8 DOLOG, AMIT NEM TUDSZ A NANOBROW SZEMÖLDÖK SZÉRUMRÓL, DE FONTOS LENNE 

1. Ez a leghatékonyabb szemöldök szérum!

A Nanobrow kapcsán a fogyasztók körében végzett felmérések és szakemberek véleménye szinkronban van. Ez a legjobb szemöldökszérum, amelyet vékony, rövid, ritka szemöldökre terveztek. A legerőteljesebben működik, és a szemöldök külső megjelenésének korszerűsítésén kívül fenntartja az egészséges állapotot (erősít, regenerál, táplál, hidratál).

2. Ragyogó összetételű alkotóelemeket tartalmaz!

A Nanobrow működése a legjobb minőségű anyagok kombinációjának eredménye. Annak ellenére, hogy a szérum keveset tartalmaz, ideális kombinációkban és arányban vannak, így a termék hatékonyan működik. Az összetevők különféle növényi kivonatokat és növekedést serkentő anyagokat tartalmaznak:

 • arginin a hidratáláshoz és a szemöldök teljesebbé tételéhez
 • panthenol a rugalmasság növelése, simítása és fényességének fokozása érdekében
 • gin zeng kivonat az újjáélesztés és javítás céljából
 • szója- és búzakivonatok a gyorsabb növekedés serkentésére
 • baicalein, hogy megakadályozza a szőrszálak kihullását
 • egyéb összetevők, amelyek javíthatók és lendületet adnak a növekedésnek

3. Kegyetlenség mentes!

A Nanobrow szérum vonzó a vegánok számára, mivel állati eredetű összetevőktől mentes, és nem tesztelték állatokon. Számomra ez a szérum egyik legnagyobb előnye.

4. Rendkívül egyszerű használni!

Mint már említettem, egyszerűen lehetetlen nem tudni, hogyan kell használni a Nanobrow-t. A termékmegfelelő mennyiségű anyagot gyűjt össze, amely befedi a szemöldököt, de közben nem folyik le. A smink eltávolítását csak az alkalmazás előtt kell elvégezni, de ez egyáltalán nem jelent problémát.

5. Azonnal felszívódik, ami hatalmas plusz!

A Nanobrow egy nagyon folyékony szérum, így pillanat alatt felszívódik. Néhány másodperc múlva úgy tűnik, hogy semmi sincs rajta – nincs csillogás, ragacs, és a szemöldök nem nedves. Annak ellenére, hogy úgy tűnik, semmi sem történik, sok minden zajlik benne! A Nanobrow belülről működik.

6. Mindössze 2 hét után működik!

A saját szemöldökömön megtapasztaltam a Nanobrow gyors működését. Nincs olyan más szemöldökszérum, amely ilyen rövid idő alatt átváltoztatja a szemöldököt. Általában sokkal hosszabb időt kell várni. A szemöldök csak két hét elteltével kapja meg a volument, növeli a színt és megvastagodik.

7. Versenyképes áron lehet megvásárolni!

Az ár szempontjából, egyéni véleménytől függ. Néhány ember számára a Nanobrow túl drága. Számomra az ár megfelelő a termék által nyújtott hatáshoz. A minőségért, gyors eredményekért és a hatékonyságért fizetünk. Sőt, ha egy különleges ajánlaton veszed, pl. fekete pénteken (mint én tettem) sokkal kevesebbet fizethetsz, és csökkentheted a „szépség” költségeit.

8. Lehet házhoz szállítást kérni!

A Nanobrow online megrendelhető a hivatalos weboldalon keresztül(nanobrow.hu), és egy futár szállítja az ajtóhoz. A terméket már a következő napon megkaptam, de azt hiszem, ez attól is függ, hogy mikor rendelted meg (napszak), és a távolságtól, amit a futárnak meg kell tennie. Ha nem szeretsz boltban vásárolni, imádni fogod ezt a megoldást.

Remélem meggyőztelek, hogy a Nanobrow a legjobb!

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

21 Komment “A Nanobrow Szemöldökszérum 8 Kötelező Ismerete”

 1. AvatarGabi

  Ugyan, én már tudtam ebből valamit, haha! 😉 De azon meglepődtem, hogy a Nanobrow nem volt állatokon tesztelve.Ezt nem tudtam, és ez HATALMAS plusz!

  Válasz
 2. AvatarAngi O

  Én még azt is hozzáadnám, hogy a Nanobrow borzasztóan jól működik. Komolyan, ilyen szép szemöldökről nem álmodtam. Az előtte és utána fotókat összehasonlítva majdnem leestem a székemről. 😀

  Válasz
 3. AvatarVirág

  Én nem mennék el ennyire, ezért az árért. Vannak ennél olcsóbbak.

  Válasz
 4. AvatarTúlSokatBeszél

  Mondhatnál többet a hatásokról? Milyen gyorsan tapasztaltad, és milyet?

  Válasz
  • Avatarjuli.1998

   Az értékelésében azt mondta, hogy néhány nappal később erősebb volt, míg 2 héttel később sűrűbb és vastagabb…Értsd meg, hogy mit mondanak az emberek

   Válasz
 5. AvatarHölgy a Pirosban

  Nekem is van Nanobrow szérumom. Én a Revitabrow-ba fektettem, és hát megsajnáltam. Utána kockáztattam a Nanobrow-val, mert olcsóbb. Ezt már nem sajnálom! Ez az igazi! <3

  Válasz
  • AvatarKaramellIMÁDOM

   A Revitabrow semmire sem jó :/

   Válasz
 6. AvatarNati

  már egy hete azon gondolkodom, hogy megveszem, és íme az értékelésed. Épp időben, mert így könnyebben döntök 🙂 🙂

  Válasz
  • AvatarSzandraX

   Nati, mondd el, amikor elkezded tesztelni, hogy bevált-e

   Válasz
 7. AvatarBernadett B.

  KÖSZÖNÖM EZT AZ ÉRTÉKELÉST! Nekem gyenge és ritka szemöldököm van. Most már nem hull ki, és vastagabb lett. A posztodat elolvasva beszereztem a Nanobrow szérumot :**

  Válasz
 8. AvatarBlue Velvet

  Én félek a tartós sminktől. Mi van, ha valami rosszul megy, és örökké azzal ragadok. Inkább kipróbálom a Nanobrow szérumot.

  Válasz
 9. AvatarKati27

  Megerősítve – a nanobrow a leghatékonyabb szérum

  Válasz
 10. AvatarMóni

  A hatások 4 hét alatt következnek be, ami nagyszerű, és leggyorsabb, amiről hallottam. Örülök, hogy megtaláltam az értékelésed, mert ez segített jó szemöldök szérumot választani. Köszi!

  Válasz
 11. AvatarJohanna Cirok

  Nanobrow után a hatások 2 héttel később jelentkeztek!!

  Válasz
 12. AvatarPanni

  A nanobrow a legjobb, és ápolja a szemöldököt. Az enyém olyan ritka volt, de a Nanobrow hihetetlenül megerősítette. Szuper, jó ár-érték

  Válasz
 13. AvatarJuliVu

  nagyon jó termék, sőt állatokon sem tesztelték, és az összetétele nagyszerű. Régóta ilyen természetes terméket kerestem a szemöldököm ápolására. Nagyon menő! Remek!

  Válasz
 14. Avatarqwe

  Imádok online vásárolni, mert sok időt spórolok, nem mint a drogériákban, ahol általában nem találom, amit keresek, vagy már kifogytak belőle. Szuper, hogy a Nanobrow online is megvásárolható.

  Válasz
 15. AvatarTami

  Azon spóroltam, hogy vagy 10 iskolás barátommal rendeltük 🙂 az ára alacsonyabb volt 🙂 gyorsan kiszálltották, és ezt meg tudom erősíteni. Most mindannyian kíváncsian várjuk a hatásokat. Oly sokan teszteljük, hogy biztosan még jelentkezem. Üdv.

  Válasz
  • AvatarIvett

   Tami, ez nagyon jó ötlet volt, mondd el, milyen a szemöldököd a kezelés óta. Üdv.

   Válasz
 16. AvatarDia

  Két hét és szép szemöldök? Álomszerűen hangzik, de tökjó lenne, ha működne!

  Válasz
 17. AvatarKicsiÉn

  Számomra mega gyorsan működik, a szemöldök ápolt, szépen nő, nagyon sűrű és szép. Szívesen ajánlom, mert 100%-ban működik.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük