Itt az idő a hosszú szempillákhoz! 30 napos kihívás a Lashcode szérummal

Sziasztok kedveseim!

A mai nappal elindítom az ITT AZ IDEJE A HOSSZÚ SZEMPILLÁKNAK kihívást!

A szempilláidnak szüksége van egy upgradere? Túl vékonyak, túl rövidek, netalántán túl ritkák? Mostanában kontrollálhatatlanul elvékonyodtak és szeretnéd megerősíteni őket?

Szeretnék egy kedvező ajánlatot tenni neked! Nagyon jó lesz, nagyon menő lesz – és mindenek felett – nagyon hatékony is lesz. Belekezdek a kihívásba és nektek is szívből ajánlom, hogy szempilláitokat 30 napon belül formába hozhassátok. Ez egyszerű – csak egy jó szempilla szérumra van szükséged. Én a Lashcode-ot ajánlom, mert nekem ez vált be.

Felkeltettem az érdeklődésedet? Vágjunk bele!

Kihívás: Hosszú szempillák 30 nap alatt

Ennek a körültekintően megtervezett kihívásnak a legfőbb célja a szempillák szépségének helyreállítása.

A nulláról indulunk, vékony, gyenge és ritka szempillákkal. Minden este, napról napra, fel kell vinnünk a szempilla szérumot – az egyik szemzugtól a másikig egyenletes felvíve a szempillák tövére. Ez bár bonyolultan hangzik, valójában nem az, hidd el. Csupán négy hetet kell rászánni, amely egyenlő a kihívásunk harminc napjával.

Egy fontos szabály van még: a kihívás során semmilyen olajnak, balzsamnak vagy egyéb beavatkozásnak nem tehetjük ki szempilláinkat. A kihívás célja, hogy lásd, elég egy, magas minőségű termék használata ahhoz, hogy szempilláid megfelelő tápanyagokhoz jussanak és teljesen regenerálódjanak.

Melyik szempilla szérumot válasszam?

Ahhoz, hogy minél jobban kihasználd a kihívásunkat, a megfelelő szempillaápoló terméket kell választanod – hatékony, magas minőségű összetevők, könnyen használható terméket válassz. Bármelyik terméket választhatod, de akár használhatod azt is amelyiket én fogom. 🙂

Számomra nincs kérdés, hogy a Lashcode a legjobb szempilla szérum ehhez a kihíváshoz. Ezzel a termékkel képes vagyok regenerálni, megerősíteni és táplálni a szempilláimat – olyannyira hogy mostanra erősek, dúsak és gyönyörűek – pont ahogy szeretem őket!

Ha szeretnél gyönyörű szempillákat anélkül hogy különösebb energiát fektetnél be annak elérésére, válaszd a Lashcode-ot hiszen:

  • kiváló alapanyogat nyújt
  • természetesen tápláló anyagokat tartalmaz
  • hidratál, táplál, regenerál, szépít
  • könnyed és könnyen felszívódó összetétele van
  • hatékonyan javítja és gyorsítja a szempillák növekedését
  • rendkívül hatékony szempilla szérum

Lashcode: a legjobb szempilla szérum

Egytsünk néhány szót erről a szempilla szérumról, hiszen úgy gondolom már nagyon kíváncsiak vagytok. Miért gondolom azt, hogy a Lashcode a leghatékonyabb szempilla szérum? Azért mert egyszerűen ez az igazság. A saját bőrömön teszteltem, és ezért próbállak bátran rábeszélni arra, használjátok a Lashcode-ot.

● MELYEK A LASHCODE HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI?

Legelsősorban ez a szérum hidratál, táplás és regenerál. Azonban nem ezek a Lashcode egyetlen előnyei. Rendszeres használat mellett, biztos lehetsz abban hogy sérült szempilláid visszanyerik elvesztett fényüket, erejüket és mély színüket is.

Miután mindezt elérte, észre fogod venni hogy szempilláid sokkal gyorsabban nőnek és egyre sűrűbbek. Más Szóval a Lashcode felelős azért, hogy szempilláid hosszabbak, vastagabbak és sötétebbek legyenek. Ezen felül a szérum képes megvédeni a szempillákat a káros anyagoktól és szembeszáll a pillák elvékonyodásával, ezzel kitolva a szempillák öregedését.

● MELYEK A  LASHCODE ÖSSZETEVŐI?

A Lashcode összetevőinek listája nem hosszú, hiszen az alapanyagok minősége és nem a mennyisége mérvadó. Ez a termék minden olyat tartalmaz amely elengedhetetlen szempilláid szépségéhez – tápláló, hidratáló anyagokat amelyek elősegítik a szempillák növekedését és megvédik őket a káros anyagoktól. A Lashcode természetes alapanyagokat tartalmaz, nem tartalmaz azonban színezőket, szintetikus aromákat és káros anyagokat.

● HOGYAN HASZNÁLJAM A LASHCODE-OT?

A Lashcode két legfontosabb tulajdonsága könnyed állaga és kényelmes applikátora. Lashcode-ot megálmodó szakemberek színtelen, folyékony terméket terveztek egy apró, vékony kefével. A kettő kombinációjával a használat nagyon egyszerűvé válik. Hogyan vigyük fel? A válasz nagyon egyszerű: vigyünk fel egy kevés szérumot a bal szempillák tövére majd a jobb szempillák tövére. Mindezt természetesen azután tegyük meg, hogy alaposan eltávolítottuk a sminkünket.

Lashcode kihívás: Összefoglaló

Ha még nem vagy teljesen meggyőződve arról, hogy részt kell hogy vegyél ebben a harminc napos kihívásban, azt nagyon sajnálom. Hidd el, nem fogod megbánni! Látogass el a hivatalos Lashcode honlapra www.lashcode.hu és rendeld meg magadnak a Lashcode-ot. Ezzel lépéseket teszel a gyönyörű megjelenés felé, amelyről mindig is álmodtál.

Írd meg te is kommentben, mit tapasztaltál a Lashcode kihívás során. Nagyon várom már hogy olvassam a Lashcode-ról alkotott véleményeiteket és a hatásokat amelyeket elértetek vele.

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük