Teljesen lenyűgöző! Nanoil Anti-Redness Face Serum a bőrpír és a pókháló erek ellen

Van itt valaki, aki komolyan irritált? Mármint … akinek a bőre könnyen irritálódó? Amennyiben a válasz pozitív, akkor az érintetteknek talán el kellene gondolkodniuk, a rosacea lehetőségén. Honnan tudom mindezt? Én is sokáig szenvedtem az irritációtól és a bőrpírtól, amelyek rengeteg kínos szituációt eredményeztek. Volt, hogy a csoporttársaim azt hitték, hogy szégyenlős vagyok, mert nem beszéltem sokat és az arcomat elöntötte a forróság. Az igazság az volt, hogy közvetlenül előtte megittam egy forró teát, amitől kipirosodott a bőröm. Néhány srác azt hitte, ők hoztak zavarba, de persze ez nem volt igaz.  🙂

a legjobb szérum az arc kipirosodása ellen Nanoil

Szerencsére ez már a múlt, mert megtaláltam a megfelelő megoldást a problémára. Úgy tűnik, a rosaceás bőrömre a Nanoil Anti-Redness Face Serum a megfelelő kozmetikum. Ez valójában működik. Az alábbiakban rövid tapasztalat-megosztást olvashatsz.

Rosaceás bőr: bőrpír, pókháló erek és problémák 

Tudod mit… néha ezek a bőrproblémák valóban idegesítőek tudnak lenni. Egy pohár bor, egy forró tea vagy a nyári napokon az irodában bekapcsolva hagyott légkondi elég ahhoz, hogy az arcom vörösbe boruljon. Minden állásinterjú előtt olyan volt az arcom, mintha magas lázam lett volna. Ez a kinézet pedig nem járult ahhoz hozzá, hogy szavahihetőnek és kiegyensúlyozottnak mutatkozhassak. Ehhez vegyük még hozzá az undok vörös hajszálereket, amelyeket pókháló ereknek nevezünk. A zöld tónusú korrektor és a magas fedésű alapozó semmit sem ért. Oké, ha teljesen őszinte akarok lenni, kb egy órán át nagyszerűen működtek. Éppen ezért kerestem olyan elkeseredetten a megoldást, bármilyen kezelést vagy terméket, ami segíthet helyrehozni az arcomat. Valami olyat akartam, ami megszabadít a pókháló erektől és a bőrpírtól. Azt tudtam, hogy egy krém vagy arctonik nem elégséges, mert ezek nem hatolnak elég mélyre a hajszálerek megjavításához. Úgy kalkuláltam, hogy egy arcszérum lehet a megfelelő választás a számomra. Miután elvégeztem a saját kutatómunkámat, végül a Nanoil Anti-Redness Face Serum mellé tettem le a voksom.

Nanoil és az ő abszolút fantasztikus bőrpír és pókháló ér elleni szérumja 

A Nanoil Anti-Redness Face Serum megvásárlásával megütöttem a jackpotot. Miért ezt vettem meg először? Nos, a válasz, hogy a formulája miatt. Csupa olyan növényi kivonatból készült, amiről tudni lehet, hogy nagyon hatékonyan oldja meg a rosaceás bőr és a gyenge hajszálerek problémáját. Az arcszérum a következő feladatoknak tesz eleget: nyugtatja a bőrt, csökkenti a pirosságot, minden körülmények között védi a bőrt, késlelteti és csökkenti a pókháló erek problémáját. Az általános rosaceás tünetek felszámolása mellett, ráadásul a bőr megjelenését is javítja. Puhítja a bőr textúráját, késlelteti az öregedést és hidratál. Elképesztő!

Mivel tudom, hogy nagyon sokatok imádja elemezni az INCI listákat, ezért hadd tegyem most ide a termékben található növényi kivonatok listáját. Tehát a Nanoil Anti-Redness Face Serumban található:

  • Hársfa kivonat – megszünteti a gyulladást, nyugtat és erősíti a hajszálerek falát
  • Ciprus tobozának kivonata – a szakadt hajszálereket célozza meg, elbánik a baktériumokkal
  • Vadgesztenyefa kérgének kivonata – a kitágult erek összehúzásával csökkenti a bőrpírt
  • Punanava gyökerének kivonata – finomítja a bőr textúráját, csökkenti a ráncokat

Lenyűgöző, ugye? Lenyűgözően hangzik ugye, az igazság az, hogy a kezelés hatása még ennél is mesésebb. Nézd csak.

szérum az arc kipirosodása ellen Nanoil

Nanoil rosaceás bőrre: A bőrömön tapasztalt változások 

AZ ELSŐ HASZNÁLATOT követően a a bőröm nyugodtabbá, puhábbá és hidratáltabbá vált. Instant fellélegzés érzésem volt, ami egész nap kitartott.

RENDSZERES HASZNÁLAT mellett a szérum tartósan képes volt csökkenteni a vérerek méretét. Már nem ütnek át a bőrömön, így a pókháló erek nem zavarnak többé. Amit a legjobban szeretek ebben a termékben az az, hogy most már bátran ihatok forró teát anélkül, hogy az arcom vörösbe borulna! A légkondicionáló sem pirosítja már ki az arcomat.

Az előzőeket összegezve tehát, hadd mondjam el ismét, mennyire elégedett vagyok a kapott eredménnyel. Nekem úgy tűnik a Nanoil Anti-Redness Face Serumnak csak előnyei vannak, legalábbis az én szeszélyes bőrömön egészen biztosan.

Ha te is ki szeretnéd próbálni, egyszerűen meg tudod rendelni a hivatalos webáruházunkból – nanoil.hu.

Neked is hasonló nehézségeket okoz a pirospozsga? Te hogy küzdesz meg vele?

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük