Szempillák laminálása és emelése: Az 5 legjobb otthoni készlet összehasonlítása

Ma úgy döntöttem, hogy elviszlek egy utazásra a rendkívüli szempillák világába. Ugye tudod, hogy milyen fontosak a hosszú és göndör szempillák nekünk, nőknek? Én is szeretem őket, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem, hogyan működik a szempilla felvarrás és -laminálás. Leteszteltem a legnépszerűbb szempilla felvarró és -lamináló készleteket, amelyeket otthon is használhatsz. Kíváncsi vagy, melyik a legjobb? Olvass tovább!

Szempilla lifting és laminálás - Szettek rangsorolása

Mielőtt belevetnénk magunkat az általam készített készletek összehasonlításába, először is magyarázzuk el, mi is az a szempilla emelés és laminálás.

A szempilla laminálás egy olyan folyamat, amely során a szempillákat egy speciális tápláló formulával vonják be, amely kisimítja és fényessé teszi az egyes szempillákat. Ennek eredményeképpen szempilláid dúsabbnak, egészségesebbnek és fényesebbnek tűnnek. Másrészt a szempilla-felvarrás egy olyan módszer, amely a szempillák gyökerétől megemeli a szempillákat, így azok hosszabbnak és göndörnek tűnnek. Gyakran mindkét eljárást kombinálják, hogy látványos, természetesen szép szempillákat érjenek el.

A legjobb az egészben, hogy ma már mi magunk is elvégezhetjük őket otthon, hála a speciális készleteknek! Ezért úgy döntöttem, hogy tesztelem és összehasonlítom nektek a piacon kapható legnépszerűbb szempilla lamináló és emelő készleteket. Készen állsz egy kis forradalomra a fürdőszobádban?

A legjobb szempillaemelő és -lamináló készletek otthoni használatra

nanolash lash lift kit

1. Nanolash Lash Lift Kit – Az én 1-es számú készletem!

Kezdjük az abszolút kedvencemmel, amely elegáns és stílusos csomagolásával nyerte el a szívemet – a Nanolash készlettel. Hogy miért került a lista élére? Hadd mondjam el neked!

Először is, ez egy komplett készlet, amely mindent tartalmaz, amire a szempilla felvarráshoz és -lamináláshoz szükséged van: a ragasztótól, az applikátoroktól és a szempillafésűktől kezdve a tápláló termékeken át a világos és könnyen követhető használati útmutatóig.

Ráadásul a Nanolash kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek még az érzékeny szem számára is kíméletesek. A növényi olajokban és keratinban gazdag tápláló termékek nemcsak fényt kölcsönöznek a szempilláknak, hanem mélyen táplálják is azokat.

De a legfontosabb számomra a hatás! Akár 8 hétig is kitart. Igen, jól olvastad!

A Nanolash egy remek termék. A szempilláim még soha nem néztek ki ilyen jól – göndörödnek, megemelkednek, és hosszabbnak tűnnek. És a legjobb az egészben, hogy a hatás sokáig tart.

Ha kíváncsi vagy a készlet méretére, ne aggódj – akár 10 alkalmazáshoz is elegendő, így nem kell gyakran vásárolnod.

2. Protein Reconstruction System Zola – szempilla és szemöldök lamináló készlet

A második helyen a Zola készlet áll. Érdekes választás, főleg, ha nem csak a szempilláidat, hanem a szemöldöködet is ápolni szeretnéd!

Bevallom, a szempillák és a szemöldök laminálásának képessége a legnagyobb előnye, ami a készletek kiválasztásakor csábított. A Zola készlet gazdag tápláló összetevőkben, köztük a szempillákat erősítő fehérjékben. A nagyon finom és a vastagabb szőrszálak esetében is jól működik.

Sajnos a hatás nem volt olyan tartós, mint a Nanolash kit esetében. Bár így is jó, hiszen több mint 6 hétig tartott, ami egy tisztességes eredmény, tekintve, hogy ez egy 2 az 1-ben termék.

A Zola’s kit érdekes választás azoknak, akik a teljes szemkörnyékükről szeretnének gondoskodni. A fehérje rekonstrukciós rendszer nagyon profin hangzik, igaz? És valóban, a készlet használata után a szempillák és a szemöldök egészségesebbnek és erősebbnek tűnnek. Azonban be kell vallanom, hogy az emelő hatás nem olyan látványos, mint a Nanolash esetében.

Ami a méretét illeti, a készlet elég kompakt, és csak három terméket tartalmaz: egy emulziót, egy aktivátort és egy semlegesítőt. Ez előny lehet, ha nincs sok hely a fürdőszobában. Egy univerzális változatban kapható.

3. Thuya Lash Lift Kit

A Thuya egy hosszú évek óta ismert márka a szépségápolás világában, így nem hiányozhatott az értékelésünkből! Szeretem, mert ez egy hagyományokkal rendelkező márka, amelyet a szakemberek is nagyra értékelnek, ezért van bennem egyfajta előszeretet iránta.

Maga a készlet egy gyengéd formulából áll, ami érzékeny szemekre is alkalmas. Használata után a szempillák láthatóan megemelkednek, dúsabbak és göndörödnek.

Emellett a szempillaemelő hatásA készlet tartalmaz gélt, ragasztót, semlegesítőt és pálcikát, de hiányolok egy jó kondicionálót, ami javít a tompa szempillák állapotán. Emellett a szempillaemelő hatás kevésbé intenzív, mint a Nanolash készletnél, mivel kb. 7 hétig tartott.

Mégis, a Thuya egy megbízható márka, és a szempilla felvarró készletük nem okoz csalódást. A formula igazán kíméletes, amit az érzékeny szeműek értékelni fognak. A hatás? Szép, megemelt szempillák, bár talán nem olyan látványos, mint a Nanolash esetében. A készlet több alkalmazáshoz elegendő.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

A MIYA LASH a színes csomagolásával keltette fel a figyelmemet. Annyira aranyos, hogy muszáj volt megszereznem! És nem bántam meg, mert nem csak a csomagolás szép, de a laminálás hatása is elég jó.

Ami fontos, hogy a formulája keratinnal van dúsítva, ami erősíti a szempillákat, és ez hasznos, ha gyakran váltogatod a szépségápolási termékeket. Használata is nagyon egyszerű, és minden szükséges elemet tartalmaz, például semlegesítőt, aktivátort, kefét és szem alatti párnát. Ez egy jó készlet kezdőknek.

A hatása talán nem olyan tartós, mint a Nanolash készleté, ami 6 hétig tart, de még így sem rossz az eredmény.

A szempillák a készlet használata után nem csak megemelkedtek, hanem egészségesebbnek és erősebbnek is tűnnek. Az alkalmazás nagyon egyszerű, amit a laminálás világában kezdők is értékelni fognak. A készlet elég kompakt, ami előny lehet, ha nincs sok hely a sminkes táskádban.

5. Fleeky Lashlift Kit

Utolsó a listánkon, de mégis érdemes megemlíteni a Fleeky Lashlift Kit-et, ami alacsony árával csábított. Úgy gondoltam, hogy tökéletes lesz azoknak, akik most kezdik az otthoni szempilla kezelész, és nem szeretnének egy vagyont költeni.

A használata is egyszerű, még a kezdők is elboldogulnak vele. Ami meglepett, az a gyors hatás. Gyakorlatilag rögtön a termék felvitele után észrevettem a különbséget a szempilláimon.

Az alacsony ár ellenére a készlet minden hasznos terméket tartalmaz, például lifting krémet, semlegesítőt, ragasztót és szilikonrudakat. Mivel ez egy olcsó választás, nem vártam látványos eredményt. És valóban, kb. 5 hétig látszottak.

A Fleeky Lashlift Kit jó választás azoknak, akik szeretnék kipróbálni a szempillák laminálását, de nem akarnak rögtön drágább készletekbe beruházni. A hatás a használat után azonnal érezhető, ami nagy plusz. A termékek tartósságán és minőségén azonban lehetne javítani.

Melyik szempillaspirál-készletet választom legközelebb?

Az összes ilyen készlet tesztelése után a válasz egyértelmű – Nanolash. Hogy miért? A hatása egyszerűen elképesztő, és az általam tesztelt készletek közül ez tart a legtovább.

Azonban megértem, hogy mindannyiunknak más-más igényei és költségvetése van. Tehát, ha valami még mindig hatékonyat keresel, a MIYA LASH készlet remek alternatíva lehet. Ha a szempilláidról és a szemöldöködről is gondoskodni szeretnél, a Zola készletet érdemes kipróbálni.

Ne feledd, függetlenül attól, hogy melyik készletet választod, a siker kulcsa a rendszeres használat és a szempillák napi szintű ápolása. Igyál sok vizet, tartsd be a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, egészséges étrendet, és a laminálás hatása még jobb lesz és tovább tart.

PS. Ha bármilyen kérdésed van az otthoni szempilla laminálással kapcsolatban, kérdezz bátran. Szívesen megosztom tapasztalataimat és tippjeimet, amiket a készletek tesztelése során fedeztem fel.

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.