Wow, új Nanoil termék! A legjobb keratinos sampon! Nézd meg, hogyan hat!

micellás sampon keratinnal Nanoil

Szeretnéd, ha a hajad kicsit erősebb lenne nyár után? Szívesen tennél azért, hogy kevésbé hullámosodjanak be a tincseid? Akkor először azt kell belátnod, hogy a megfelelő sampon kiválasztása jelenti az első lépést az elbűvölő hajhoz. Én most egy értékelést hoztam nektek, hiszen egy valódi kincsre leltem, a Nanoil egy új ajánlatára: micellás sampon keratinnal. Ha hiszed, ha nem, de a sampon használata közben még érzem is, ahogy tisztítja és kondicionálja a hajam. Látom, hogy a hajam is sokkal jobban érzi magát! De honnan tudom mindezt?

Micellás sampon – mi ez?

Ez nem egy szokványos sampon, viszont ugyanúgy a haj tisztítását szolgálja, mint a világ bármely más samponja. De mi olyan kivételes benne? A micellák. Ezek apró kis gömböcskék, amik teljesen tisztává varázsolják a hajad és fejbőröd, anélkül hogy megzavarnák a természetes hidro-lipid réteget, ami védi a bőrt a szennyeződésektől, például a város szennyező anyagaival szemben. A micellák az érzékeny bőr irritálása nélkül tisztítják a fejbőrt. Emiatt a minőség miatt szeret bele több ezer nő a micellás samponokba és a többi micellás termékbe. Hiperérzékeny bőr esetén is nyugodtan használhatod a micellákat, biztosíthatlak, hogy semmilyen kárt nem fognak okozni.

Természetesen a micellákat minden hajtípuson lehet használni, beleértve a finom, töredező végű és problémás hajat is. Úgy tisztít, mint egy igazi profi.

Hogyan hatnak a micellák a hajamra?

Nincs semmi bonyolult a micellák működésében. Mialatt micellás samponnal mosod a hajad, nem zavarod meg a természetes hidro-lipid réteget, amivel minimalizálod vagy teljesen lecsökkented az irritáció kialakulásának kockázatát. Emiatt a micellás sampon mindenki számára ajánlott, akik – mondjuk ki – problémás fejbőrrel küzdenek, ami hajlamos az irritációra és a pikkelysömörre. Ezáltal gyakran viszket a fejbőrük, vagy kellemetlen érzetet keltenek. Ilyenkor feltétlenül be kell szerezni egy jobb sampont. A micellákat pont ilyen embereknek találták ki! Ráadásul a micellás sampon táplál is, hiszen olyan fantasztikus összetevőket tartalmaz még, mint például a keratin, argán, selyem, növényi kivonatok, pantenol stb.

micellás sampon keratinnal Nanoil

A Nanoil keratintartalmú micellás samponja – hadd mutassam be nektek!

Először és lefőképpen, a Nanoil micellás samponja nagy mennyiségű keratint tartalmaz, amit a hajam különösen szeret. Tulajdonképpen nincs is ebben semmi meglepő, mivel a keratin a haj fő építőeleme. Mit gondolsz, mi történik akkor, amikor leesik a haj keratinszintje? Bizony, elkezd töredezni. Szerintem most már nyilvánvaló, miért kell folyamatosan ellátnunk keratinnal. A Nanoil-ban pedig rengeteg keratin van!

A Nanoil sampon megbirkózik a korábban használt és felhalmozódott kozmetikai termékek hajon és fejbőrön maradt nyomaival, a faggyúval, a kosszal és a méreganyagokkal is. Gondját viseli a hajnak és a fejbőrnek. Biztosan érezni fogod a különbséget már egy használat után is. A Nanoil Keratin Micellar Shampoo-nak köszönhetően a hajam sima, fényes, erős, dús és ragyogó lesz.

A Nanoil keratintartalmú micellás samponja – hatások

Mint ahogy korábban már említettem, már egy Nanoil Micellar Shampoo-val történő mosás után látványos a változás. Ez a keratinban gazdag micellás sampon tökéletesen tisztává és frissé varázsolja a hajat, valamint megemeli a haj tövét. Minden további használattal látni fogod, ahogy egyre ragyogóbbá, tökéletesebbé, erősebbé és gyönyörűbbé válnak a tincseid. A Nanoil Keratin Micellar Shampoo emellett még védi a hajat és a fejbőrt a város szennyeződéseivel szemben is, ami egyszerűen lenyűgöző!

micellás sampon keratinnal Nanoil

A Nanoil keratintartalmú micellás samponja – saját észrevételek

A Nanoil samponnal sikerült elérnem a gyönyörű hajat. Teljes hosszában végig tudom fésülni a hajamat könnyedén az ujjaimmal, anélkül hogy valamilyen gubancba vagy csomóba akadnának. Hajam sima, és kellemes tapintású. Nem tudnék egy olyan sampont sem felidézni, ami ilyen bámulatos hajkoronát adott volna. Jól látható, hogy a Nanoil Keratin Micellar Shampoo valóban tartalmaz keratint, mivel a haj fokozatosan erősebbé és simábbá válik. És az egészben az a legjobb, hogy már hajmosás alatt segíthetsz a helyreállításában. Ha odavagy a keratinért, akkor kipróbálhatod a Nanoil keratinos maszkját is, ami szintén az ajánlatai között szerepel. Én személy szerint szívesen használom a keratinos hajkondicionálójukat, amit nem kell leöblíteni sem. Mikor végzek a hajmosással, mindig viszek fel belőle, és a következő mosásig rajta hagyom. Lányok, ezzel a párossal minden alkalommal olyan hatást érhettek el, mintha fodrásznál jártatok volna! Ismered a Nanoil márkát? Mondd el, hogy neked hogyan hatott.

termék honlapja: www.nanoil.hu

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.