Soha többé ‘Rossz hajnap’! A Nanoil Hair Styling Spray csodát tesz

Volt már olyan érzésed, hogy bármit megadtál volna egy tipikus rossz-haj-napon, egy gyors megoldásért? Én találtam olyan módszert, amely segítség lehet a frizuránál és közben a táplálásról sem felejtkezik el. Ez konkrétan egy formázó primer – a Nanoil Hair Styling Spray. Egy olyan általános formázó, amely kizárólag egy méretben kapható, viszont mindenki számára tökéletes. 

nanoil hair styling spray

Én időről-időre úgy ébredek, hogy egyszerűen nem akaródzik belenézni a tükörbe, ilyenkor egyszerűen csak egy kalapot nyomok a fejembe, mert a frizurám tényleg egy rémálom. Olyan az ábrázatom, mintha most nyúltam volna bele egy konnektorba, az összes hajszálam különböző irányba meredezik! Egy hajmosás lenne a valódi megoldás, de arra sok esetben már nincs elég időm. Nemrégiben találtam egy kozmetikumot, amely ez ilyen gyötrelmes reggeleken nyújt mentőövet – ez a hajformázó permet, a Nanoil Hair Styling Spray.

Nanoil Hair Styling Spray – könnyebb formázás mindenkinek

Okkal hívtam permetnek! A könnyed állagának köszönhetően egyenletesen eloszlik a haj felületén. A 200 ml-s szórófejjel ellátott üveg nagyon hosszú időre elegendő. Hogyan használjuk? Gyerekjáték. Egyszerűen fújd be a száraz hajadat hőformázás előtt vagy a nedves hajadat közvetlenül hajmosás után, majd tégy vele, amit csak akarsz. A termék tartása mesés, mindvégig ragyogó, sima és tökéletes lesz a frizurád. Még a legrendetlenebb tincsekkel is elbánik, megfelelően kezelhetővé teszi. Ne csodálkozz, ha csodát tesz a tincseiddel – hiszen minden hajtípushoz egyformán hasznos lesz. Anélkül készíti elő a fürtöket a formázásra, hogy merev, ropogós, leterhelt vagy zsíros lenne a felületük. Pont olyan, amilyen az elvárásainknak megfelel!

spray a haj könnyebb kezelhetőségéé nanoil

Nanoil Hair Styling Spray – ápolás és simaság

Ha azt hiszed, hogy a Nanoil szakértői piacra dobtak volna egy olyan terméket, amely alig hatásos, akkor nagyon tévedsz! A formulát úgy alkották meg, hogy ne csak növelje a kezelhetőséget, de a fürtök tápláltságát is segítse. Úgy gondolom, fontos lenne listába szedni a benne található tápanyagokat.

Először is a panthenol. Hidratálja és puhítja a hajat, hihetetlen ragyogást kölcsönözve neki. Nincs semmi kétségem afelől, hogy ez az összetevő – amelyet B5-provitaminként is emlegetnek – a legjobb ápoló, kordában tartó és gubancoldáshoz használatos összetevő. A Nanoil Hair Styling Spray a végek állapotát is javítja, megelőzi azok töredezését. A haj rostjainak kisimitásával lesz a fésülködés és formázás sokkal könnyebb. A panthenol mélyhidratáló hatása teszi simává a haj felületét. A termék csordultig tele van vele így ez maga a megvalósult álom a loknik számára – anélkül hidratálja őket, hogy közben elnehezítené azokat. Mindennek a tetejében a széllel, a párával, a mínusz fokokkal, illetve az erős napsugárzással szemben is védelmet nyújt.

A formulában egy Polyquaternium-68 névre hallgató összetevő is található. Ez gondoskodik a maximális tartásról, a plusz volumenről és a hővel szemben is ez jelenti a védőpajzsot. Ez az összetevő nem engedi, hogy a frizura feltöltődjön elektromossággal, végig selymes marad a tapintása.

Nanoil Hair Styling Spray – egy termék, rengeteg pozitív hatás 

Nagyon boldog vagyok, amiért mesélhettem neked erről a csodálatos primer-ről. Úgy gondolom mindannyiótoknak ki kellene próbálnia, annyi előnnyel kecsegtet a tincseitek számára. Összefoglalva a Nanoil Hair Styling Spray pozitív jellemzőit:

  • minden hajtípushoz tökéletes
  • még a legrakoncátlanabb és merevebb tincseket is megszelídíti
  • teltté teszi a hajat
  • tökéletesen felkészíti és megvédi a hajat a hővel szemben
  • ápolja a hajat a gyökerektől egészen a hajvégekig
  • csodálatos az illata
  • könnyen alkalmazható
  • csúcsminőségű termék megfizethető áron
  • bombabiztosan tartó hajspray, amely nem potyog
  • egészségessé teszi a hajat

A Nanoil Hair Styling Spray-met egyenesen a forgalmazótól, a www.nanoil.hu hivatalos weboldaláról szereztem be és hihetetlenül gyorsan kiszállításra került. A kosaramba kerül még egy hajolaj is – amelyet szintén ajánlok!

hair styling spray nanoil

Használtad már ezt vagy bármelyik másik formázó spray-t a Nanoil-tól? Várom a kommentjeiteket! XOXO

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.