Nanoil Castor Oil – Az Instagram & TikTok szépségápolási olajainak sztárja. Hogyan teljesít?

Helló, Skacok!

Szeretném, ha elolvasnátok az egyik olyan kozmetikai olajról írt értékelésemet, amely az elmúlt időszakban az Instagramnak és a TikTok-nak is az egyik legnagyobb sztárja volt, és nap, mint nap gyűjti még most is maga köré a híveit. Talán már hallottál a Nanoil Castor Oilról. Sokan azt állítják, hogy ez a piacon az egyetlen ricinusolaj, amely megéri a pénzét. Vajon én is osztom a véleményüket?

A Nanoil Castor Oilról dióhéjban 

  • ● MÉRETE: 50 ml
  • ● CSOMAGOLÁSA: elegáns sötét üveg
  • ● ÁRA: csúcsminőség alacsony áron
  • ● TEXTÚRÁJA: könnyű és selymek olaj, ami abszolút nem tömény
  • ● ILLATA: a ricinusolajra jellemző karakteres illat
  • ● BOLT: nanoil.hu

A Nanoil ricinusolajának hatásai 

A ricinusolajat már ősidők óta használják. Az egyik legnépszerűbb természetes kozmetikum és számos komplikáció megoldása. Mostanában a szépségre gyakorolt előnyei miatt szeretik annyian. A ricinus olajjal egyszerűen nem lehet mellélőni, növekedésre sarkallja a hajat, széppé teszi a szemöldököket és a pillákat, valamint segít hidratálni és ragyogóvá tenni a bőrt.

nanoil ricinusolaj a bőrre

A Nanoil Castor Oil felhasználása 

Ricinusolaj a hajnak 

A hajszálakat a gyökerüktől egészen a hajvégekig megerősíti az olaj – a magas ricinolsav, fehérje és vitamin tartalmának köszönhetően stimulálja a hajnövekedést, és megállítja a hajhullást. A különleges formulájának és összetételének hála, elmondható róla, hogy ehhez fogható olaj nem létezik.

Ricinusolaj az arcbőrnek 

Közvetlenül az arcbőrön is használható, mint mélyen regeneráló szérum. Finoman tapogass el 2-3 cseppet. A Nanoil Castor Oil-ja egy könnyű olaj, amely minden bőrtípushoz tökéletes. Ami ennél is nagyszerűbb hír, hogy bámulatosan távolítja el a sminket és az olajos tisztítási módszerbe tökéletesen beilleszthető (OCM). Sok lány arckrémként tekint rá, így ez talán az egyik legnépszerűbb felhasználási módja. Tökéletesen működik száraz, értett vagy pattanásos bőrön is.

Ricinusolaj a szemöldökön és a pillákon

Mivel a szemöldökok és szempillák fő építőeleme a keratin, így lehet a Nanoil Castor Oil jó hatással az állapotukra. Rendszeres használata mellett segít újra növeszteni és persze dúsítani a szemöldököt és a pillákat, illetve egy kicsit sötétíti is azokat.

Megéri a pénzét a Nanoil Castor Oil?

Egyszerűen ez a mennyország a hajamnak, a szemöldökömnek és az arcbőrömnek! Megfakítja az arcom tökéletlenségeit, erősíti a tincseimet, valamint a kihullásukat is meggátolja. Így lesznek azok erősebbek, kevésbé gubancosak, simábbak és borzolódástól mentesek. Azt is észrevettem, hogy tovább frissek maradnak. A Nanoil egy könnyed ricinusolaj, ami egyszerűen használható akár a hajon, akár a bőrön. Nagyszerűen működik, érzetre igazán különleges és hosszan tart. Én tényleg csak ajánlani tudom!

a ricinusolaj használata

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.