A Nanobrow otthoni szemöldök lamináló készlet tesztelése – kipróbáltam és…

Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet

Sziasztok, jó látni, hogy még mindig itt vagytok!

Most pedig valljátok be… hányszor írtatok már be a Google keresőbe, hogy:

Hogyan készítsünk szemöldök laminálást otthon?

Hogyan lehet elérni a laminált szemöldök hatást?

Mi működik a legjobban a szemöldök laminálásához?

Hogyan csinálj szemöldök laminálást egyedül?

Otthoni szemöldök lamináló készlet

Leteszteltem a Nanobrow Lamination Kit-et otthoni szemöldök lamináláshoz és itt a véleményem!

Otthoni szemöldök lamináló készlet – Nanobrow Lamination Kit – mit gondolok róla?

Imádom tesztelni a Nanobrow újdonságait, így amikor megtudtam, hogy kiadtak egy otthoni szemöldök laminálásra alkalmas készletet, nagyon megörültem! Tudtam, hogy azonnal megrendelem online (ez a legkényelmesebb vásárlási módszerem). Megrendeltem a www.nanobrow.hu oldalon, és rögtön teszteltem is<3

A Nanobrow Lift Lamination Kit három számozott flakonnal és részletes használati utasítással érkezik, így nem aggódtam, hogy nem fogok boldogulni. Korábban még sosem próbáltam otthoni szemöldök laminálást, így úgy gondoltam, itt az ideje, hogy kipróbáljam. Eddig egy kozmetikusnál csináltattam meg a szemöldökömet, és az eredmény nagyszerű volt: hetekig szép szemöldököm volt, és elég volt naponta átfésülni egy spirállal.

Aztán rájöttem, hogy otthon is lehet szemöldök laminálást végezni, miért ne próbálnám ki? A Nanobrow otthoni szemöldök lamináló készlettel egyszerűen formázhatod a szemöldöködet a kívánt formára, és gyönyörű íveket érhetsz el hosszú hetekre… Legalábbis ezt állítja a gyártó 😉

Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet

Szemöldök laminálás otthon a szemöldök lamináló készlettel – Nanobrow Lamination  Kit – értékelés

A Nanobrow praktikus készlete a szemöldök otthoni laminálásához mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy a kezelést saját magad végezd el. Tökéletes választás mindenkinek, aki 6-8 hétig mindenféle utólagos javítás nélkül szeretné javítani szemöldökének kinézetét. Ezek a kiváló megoldások gondosan válogatott összetevőkből készültek, így még az érzékeny bőr számára is biztonságosak.

A szemöldököm természeténél fogva elég merev, és nehéz megfelelő formát adni neki. Biztos voltam benne, hogy az otthoni szemöldök laminálás megmenti őket 🙂 Kíváncsi vagy, mennyibe kerül a Nanobrow kit? Az ára nagyon vonzó a remek minőséghez képest. A termékek nagyon hatékonyak és 10-11 egyedi kezelésre elegendőek. Ez biztosítja a csodálatosan definiált szemöldök hatását… több hónapig! <3

Az otthoni szemöldök laminálás nem csak formálja a szemöldököt, hanem elrejti a hiányokat és a ritkás területeket is. Az szemöldököm csúnya volt a túlzott szemöldök szedés miatt, és a Nanobrow brow lift készlet segítségével erősebbnek és rugalmasabbnak tűntek. Napról napra észrevettem, hogy a szemöldököm teltebbnek tűnt, mivel távol maradtam a csipeszemtől:). Ha te is szeretnél javítani a szemöldöködön, a Nanobrow otthoni szemöldök lamináló készlete telitalálat.

A Nanobrow szemöldök lamináló készlete – minősítés

A Nanobrow brow lift készlettel már két lamináló kezelésen voltam túl. Az első 5 hétig tartott, és egyáltalán nem kellett aggódnom a szemöldököm kinézete miatt. A második már 6 hétig tartott! És mindezt azért, mert a szemöldököm megfelelően revitalizálódott és fogékonyabb lett a termékek tápláló összetevőire.

A Nanobrow Lamination Kit otthoni szemöldök lamináló tökéletes eszköz a professzionális szemöldök felvarráshoz is. A szemöldök laminálás valóban tökéletes megoldás a vékony és ritkás, regenerálódásra szoruló szemöldökre. A kezelés nagyszerűen működik együtt a szemöldökfestéssel, ha arra van szükséged. Az én esetemben a laminálás + szemöldökfestés REMEKÜL működik:)

Nanobrow készlet a hosszantartó szemöldök lamináláshoz – hol lehet megvásárolni?

Biztos vagyok benne, hogy már rákerestetek: “hol lehet megvenni a Nanobrow otthoni szemöldök lamináló készletét” ;). Hadd mondjam el nektek, hogy biztosan a legtöbb szépségbolt polcán ott kell lennie. Biztos vagyok benne, hogy a Douglasban jó áron megtaláljátok a Nanobrow Lamination Kit-et. Rendeld meg online, vagy látogass el a kedvenc szépségboltodba. Meggyőződésem, hogy a Nanobrow szemöldök lamináló készlet téged is le fog nyűgözni!

Örülök, hogy meglátogattad a blogomat, és remélem, hogy a következő szépségápolási véleményemet is megnézed. A következőig! <3

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.