Neovadiol Magistral Elixir – az ifjúságot megőrző bűvös kézműves megoldás Vichy-től

Az öregedésgátlás bőrápolásának egyik vezető márkája: Vichy

Az idő múlásával a bőr is megváltozik. A külső és belső okok hatására változik a bőr anyaga és az állapota is romlik. A legjobb megoldás az, ha megelőzéssel próbálunk megéltetni a bőr természetes anyagait és javítani az állapotát, amit számos kozmetikai márka ajánl.

Az öregedésgátláshoz ismernünk kell az elsődleges feltételezett okokat, amellett, hogy egészségesebb életmódot folytatunk. Alapvetően azt jelenti, hogy megfelelő bőrápolást keresünk a bőrünk számára, ami hatékonyan küzdött a ráncosodás és fakó bőr ellen.

Az egyik legtekintélyesebb kozmetikai cég a Vichy, amely a világ több mint 100 országában értékesíti termékeit. A Vichy a bőrápolásban vállalt szerepet, az ő termékeik álltak a teljes kozmetikai termék-keresztmetszet középpontjában. Neovadiol Magistral Elixir a cég legújabb anti-aging bőrápolási terméke. A megalkotásakor kívülről az elsőbbség az volt, hogy biztosítsa az intenzív anti-aging hatást anélkül, hogy irritálna az bőrt.

Neovadiol Magistral Elixir – kézműves elixír a fiatalos megjelenésért

A Neovadiol Magistral Elixir hatékonysága a két hatóanyag – homoktövismag olaj és magnézium- szabadalmi oltalmával bír – kombinációban rejlik. Ezek a természetes összetevők már évezredek óta ismertek a bőrápolásban. Az olaj gazdag nyomelemekben, zsírsavakban és kondiciozó anyagokban. Ezek megerősítik a sejtek, energizálnak, ösztönzik az egészséges bőrsejtek működését, javítják a bőr rugalmasságát, és erősítik az epidermisz hámrétegét, ami jelentősen javítja a bőr minőségét.

A magnézium pedig olyan aktív összetevő, amely növeli a fehérjeszintézist, segíti a bőr textúra fenntartását, feszesíti a bőrt, csökkenti a ráncok mélységét és szépségét. A többi összetevő között vannak az antioxidánsok, peptidek, növényi kivonatok és koenzim Q10, amelyek javítják a bőrös hámréteg rugalmassagságát, megerősítik a sejteket, és csökkentik a ráncok mélységét. Ebben a kézműves elixírben egyébként a világ első olyan többfunkciós bőrápoló összetevője is megtalálható, amely elősegíti a bőr hidratáltságának megtartását.

A Neovadiol Magistral Elixir olyan formula, amely vonzóvá teszi a bőröt anélkül, hogy irritálja. Ezt elérhetjük azzal, hogy rendszeresen használjuk. Bár ez hosszú távon bizonyos eredményeket hozhat, a cél a bőr természetes állapotának megtartása és helyreállítása. Jelenleg az elixírt már használták több mint 4500 nő szerte a világon, akiknek a véleménye, hogy a bőrük, életkorukat meghazudtolva néz ki.

Neovadiol Magistral Elixir – egyedülálló bőrápolás

A Neovadiol egy kiemelkedő bőrápoló a Vichy magasszintű portfólióján belül. Mivel formuláját minden egyes alkotóeleme külön-külön, különböző típusú és sűrűségű bőrre tekintettel alkotják, intenzív kezelésként tekinthető. A Neovadiolhoz különlegesen kompatibilisek a Vichy intelligens kozmetikum részét képező használati- és hatásmódosító összetevők, amelyek között megtalálhatók a növényi kivonatok, peptidek, antioxidantok, koenzim Q10, magnézium, népi receptek és többfunkciós fenntartó.

Az elixír lényege, hogy a bőr intenzíven hidratált legyen és jól láthatóan csökkentse a ráncosodás mélységét. A Neovadiol Magistral Elixir rugalmasságot, puhaságot, feszességet és a megfelelő bőrállapotot alkalmazásával biztosít a bőrt illetően. Az ifjúságtól halvány fényűnek látszó bőrre is ezt az elixírt ajánlják.

A Neovadiol Magistral Elixir egy kézzel készí’. A magistralis receptüket egy orvosok által vezetett laboratóriumban állítják elő a legmagasabb minőségi előírások szerint. A technikával kifejlesztett Neovadiol Magistral Elixir különleges és innovatív bőrápolási funkcióval rendelkező, e

Avatar
Ivett

Szia, a nevem Ivett és a szépségápolás nem csak a szenvedélyem, de egyben egyfajta kikapcsolódás is számomra. Bár tudom, hogy a külső nem minden, tagadhatatlan, hogy hajlamosak vagyunk elsőre a külső alapján megítélni másokat. Külső megjelenésünk nagyon sok mindent befolyásol az életünk során. Ha szeretnél jól kinézni, mindezt úgy, hogy közben nem töltesz órákat a fürdőszobában, nézz szét a blogomon, mert sok hasznos infót találhatsz.